Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tarjolle - huutolle kuvien mukaiset Dvd Kauhuelokuvat 3 kpl. NB ! ENNEN HUUTAMISTA TARKISTA , ETTÄ KAKSI ELOKUVAA TOIMIVAT SULLA SOITTIMESSA , KUN DVD PARASITE ON REGION 1 ( DEMI MOORE - n ensimmäinen elokuvarooli ) ja DVD DARK ANGEL ON REGION 4 ( DOLPH LUNDGREN ). BLINDFOLD - Acts of Obsession on Region 2 eli näkyy Suomalaisissa kunnossa olevissa Dvd soittimissa. EI SUOMITEKSTITYKSIÄ ! ÄÄNI : ENGLANTI. Kotelot ja kansienpaperit ehjät - siistit. Kaikki on katsottu ja toimivat moitteettomasti.

1) Robert Glaudini , Demi Moore - PARASITE ( 1982 ) , Kauhu. Aluekoodi 1 , ANCHOR BAY , STUDIO CANAL , Ääni ja kansien paperi : Englanti. Naarmuton levy ;

2) Shannen Doherty , Judd Nelson - BLINDFOLD - Acts of Obsession ( 2022 ) , Kauhu / Trilleri. Aluekoodi 2 , IMPERIAL PICTURES , Ääni : Englanti , Saksa ja kansien paperi Saksaksi ( Saksan julkaisu ). Otettu muoveista , kerran katsottu - Naarmuton levy ;

3) Dolph Lundgren - DARK ANGEL ( 1990 ) , Kauhu / Sci - fi . Aluekoodi 4 , ORION PICTURES , Ääni ja kansien paperi : Englanti. Muutama hento hiusnaarmu , muuten siisti ja hyväkuntoinen levy. 

NB ! Yhdistelen toimituskuluja !

NB ! Kuvissa saatta ollaa heijastumia.

NB ! Katso myös toimitusehdot ja toimituskulut ennen huutamista sekä vakioviesti kohteen sulkeudettua , missä näkyy yhteys - ja maksutiedot.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
29 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.5.2024 21:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.