Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Otsikon DJ kontrolleri halvalla. Myydään muiden projektien ja harrastusten alta pois. Mukaan tulee kaikki lisätarvikkeet ja manuaalit mitä paketissa oli sekä kuitti jolla takuuta 2.1.2025 asti.

Specsejä:

DDJ-REV1 on kaksikanavainen battle-tyylinen DJ-ohjain Serato DJ Litelle. Kontrolleri mallintaa pro-tason DJM-S-mikserin ja kahden PLX-levysoittimen kokoonpanoa, joten sitä on helppo soittaa ja käyttää ammattilaisen tapaan. Isoilla hakupyörillä skrätsäys on helppoa. DDJ-REV1:n pyörät ovat saman kokoiset kuin suositussa DDJ-SR2-ohjaimessa.

Miksaus- ja skrätsäystekniikoille on runsaasti tilaa, kiitos ohjaimien uuden järjestyksen. 60 mm:n tempoliu'ut ovat pidempiä kuin DDJ-SB3-mallissa, ja ne on sijoitettu horisontaalisesti soittimien yläpuolelle. Performance padit on siirretty mikseriosioon, jotta voisit yhdistellä efektejä ja trigger sampleja ja skrätsätä levyjäsi intuitiivisesti.

Lever FX lisää tekstuuria musiikkiin dynaamisesti. Vivut alas vetämällä ja pitämällä voi lisätä efektejä purskahduksittain Serato DJ Litesta, ja työntämällä ne ylös voit lukita efektin ja vapauttaa kätesi muuhun.

Ensikertaa tämän tason Pioneer DJ-kontrollerissa master audio -ulostulo on miksattu mikrofonin ääneen, jos sellainen on kontrolleriin kytketty. Et siis tarvitse mitään ulkoista laitetta, kuten äänikorttia tai erillistä mikseriä, jos haluat lisätä puhetta tai lauluosuuksia esitykseesi ja viedä sen tietokoneesi läpi.

Ominaisuudet:

Mukana tuleva ohjelmisto: Serato DJ Lite
Yhteensopiva Serato DJ Pro -ohjelmiston kanssa
Äänikortti: 24 bit/48 kHz
Taajuusvaste: 20 - 20 000 Hz
Signaali-kohinasuhde: 103 dB (USB)
Kaksi kanavaa
Trim-potikka
Hakupyörät 154 mm
Hot Cue x 4
Filter
Sampler
Pad modet: Hot Cue, Auto Loop, Tracking Scratch, Sampler, Trans, Scratch Bank
Manual Loop
Autoloop
Liu'ut: Channel Fader Start, Crossfader Start, Crossfader Curve Adjust
Sisääntulot: 6,3 mm Mic In1 x USB-B
Ulostulot: Master L/R RCA, 3,5 mm Phones
Mitat: 526,0 x 255,5 x 59,2 mmPaino: 2,1 kg

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


250 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.6.2024 10:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.