Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Yksi häiriökohta noin 51 minuutin kohdalla, muuten OK / hyvä kunto. Tarkastettu Panasonicin nauhurilla 6.10.2022. Kasetti toimitetaan kuvassa näkyvässä Esselte Videon keltaisessa kotelossa. Mukaan kauppaan myös DVD-rippi, jonka tästä tarkastuksen yhteydessä tein. Postituskulut 7,85 euroa lisätään voittohintaan ja samoilla postikuluilla kulkee maksimissaan kahdeksan kasettia. Myös nouto mahdollinen. Maksuaikaa saa sovitusti, mutta mikäli sinulla jo on paljon lunastamattomia Huutoja minulta, niin älä huuda huutokauppakohteistani. Osta heti-kohteita, voi edelleen varastoon kerätä minulta, mutta olen kyllästynyt maksamaan Huudon välityspalkkioita monen kuukauden edestä, ilman että olen itse edes kohteistani maksua saanut. Mieluummin otan pienemmän summan maksuvalmiilta huutajalta, kuin isomman hitaalta maksajalta.

2001: Avaruusseikkailu (1968)

2001: A Space Odyssey

aka Avaruusseikkailu 2001 ; 2001: Ett rymdäventyr ; Two Thousand and One: A Space Odyssey ; 2001 ; 2001: L'odyssée de l'espace ; 2001 : L'Odyssée de l'espace

Ryhmä: Esselte Video (w/ silver-covers)

Viisi miestä ja tietokone, joka on varustettu omilla aivoilla, matkalla avaruudessa.

Suuren mestarin Stanley Kubrickin avaruusfilmi!
Elokuvan tapahtumat sijoittuvat kauas menneisyyteen, aikaan miljoonia vuosia ennen ajanlaskumme alkua ja etenevät vuoteen 1999. Koko elokuva on uskomaton matka rajattomassa ajassa ja tilassa.
Avaruudesta vastaanotetaan merkillisiä signaaleja ja ilmiön tutkimiseksi varustetaan avaruusalus. Aluksella on viisi tiedemiestä ja tietokone, joka on varustettu omilla aivoilla. Aivoilla, joissa liikkuu omia ja varsin omaperäisiä suunnitelmia tulevaisuuden varalle...
Elokuva perustuu Arthur C.Clarken kuuluisaan tieteisromaaniin. Elokuva 2001-avaruusseikkailua pidetään klassikkona, ensimmäisenä nykyaikaisena tieteisfilminä.
Erikoistehosteet saavat katsojan itse kokemaan fantastisen avaruusmatkan - Richard straussin musiikin säestyksellä! Vain mestariohjaaja on voinut keksiä jotakin tällaista. Vain mestariohjaaja Kubrick on voinut tehdä tällaisen elokuvan.

Ohjaus:
Stanley Kubrick

Käsikirjoitus:
Stanley Kubrick
Arthur C. Clarke


Näyttelijät:
Keir Dullea
Gary Lockwood
William Sylvester
Daniel Richter
Leonard Rossiter
Margaret Tyzack
Robert Beatty
Sean Sullivan
Douglas Rain
Frank Miller
Bill Weston
Ed Bishop
Glenn Beck
Alan Gifford
Ann Gillis


Maa: UK / USA

Genre: Adventure / Sci-Fi
 


Id: 51762



Kuvasuhde: 1.33:1 (4:3)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
19,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 22:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.