Kuvaus

Tuotteen Acana Heritage Puppy Small Breed 2 kg kuvaus


Acana Heritage Puppy Small Breed 2 kg

Tervetuloa Acana Heritage Puppy Small Breed -koiranruokien maailmaan! Tämä erityisesti pienille roduille suunniteltu koiranruoka tarjoaa täydellisen ravitsemuksen kasvavalle pennulle. Valmistettu tuoreista ja paikallisista raaka-aineista, tämä ruoka tarjoaa kaikki tarvittavat ravintoaineet pennun terveen kehityksen tueksi.

Ominaisuudet:

  • Ideaalinen pienille roduille: Sopiva ravintokoostumus ja pienemmät kuivaruoan palat sopivat täydellisesti pienille koiranpennuille.
  • Täydellinen ravinto: Ruoka sisältää runsaasti proteiinia sekä tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja, jotka edistävät pennun lihaskasvua, luuston kehitystä ja vastustuskykyä.
  • Luonnolliset raaka-aineet: Ruoka valmistetaan tuoreista ja paikallisista raaka-aineista, jotka takaavat korkean laadun ja maistuvuuden.
  • Gluteeniton ja viljaton: Ei sisällä gluteenia tai viljoja, joten se sopii myös herkkävatsaisille pennuille.
  • Hyvä maku: Ainutlaatuinen resepti takaa hyvän maun ja houkuttelevuuden myös nirsoille pennuille.
  • Terve iho ja turkki: Ruoka sisältää runsaasti omega-rasvahappoja, jotka edistävät terveen ihon ja kiiltävän turkin muodostumista.

Anna pennullesi parasta mahdollista ravintoa Acana Heritage Puppy Small Breed -koiranruoalla. Tämä tasapainoinen ja herkullinen ruoka auttaa pennun kasvua ja kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 11 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.