Kuvaus

Tuotteen Activejet musta pistorasia johdolla ACJ COMBO 5G 1 5M/BEZP.AUTO/CZ kuvaus


Activejet musta pistorasia johdolla ACJ COMBO 5G 1 5M/BEZP.AUTO/CZ

Activejet musta pistorasia johdolla ACJ COMBO 5G 1 5M/BEZP.AUTO/CZ on kätevä ja monipuolinen lisävaruste kodin tai toimiston sähkötarpeisiin. Tämä pistorasia tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät sähkölaitteiden käytöstä entistä helpompaa ja turvallisempaa.

Ominaisuudet:

  • Johdollinen pistorasia: Tämä Activejet-pistorasia on varustettu 1,5 metrin johdolla, mikä mahdollistaa sen helpon sijoittamisen ja käytön eri tilanteissa. Voit liittää sen suoraan pistorasiaan ilman lisäjatkokaapeleita.
  • Turvallisuusominaisuudet: Pistorasia on varustettu BEZP.AUTO-toiminnolla, joka valvoo ja suojaa sähkölaitteita ylikuormitukselta, oikosuluilta ja ylijännitteiltä. Tämä parantaa kodin tai toimiston sähköturvallisuutta ja estää mahdolliset vahingot.
  • Monipuolinen käyttö: ACJ COMBO 5G 1 5M/BEZP.AUTO/CZ -pistorasia tarjoaa 5 pistorasiaa, joihin voit liittää useita sähkölaitteita samanaikaisesti. Voit käyttää sitä esimerkiksi tietokoneen, televison, pelikonsolin ja muiden laitteiden kytkemiseen.
  • Laadukas suorituskyky: Activejet-pistorasia on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja luotettavan suorituskyvyn. Voit luottaa siihen, että tämä pistorasia kestää pitkään ja toimii moitteettomasti
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 5 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.