Tuote on myyty käyttäjälle zerohour hintaan 355 €

Kuvaus

Myydään erinomaisessa kunnossa oleva Amiga 600. Kiintolevy korvattu CF-kortilla (16GB) ja adapterilla. Kickstart ROM on 3.1.4. versiossa. Korppuasema korvattu Gotekilla, jossa FlashFloppy firmware. Koneessa on lisämuisti, sekä Furia -kiihdytin (https://amigastore.eu/480-furia-33mhz-fpu-for-amiga-600.html), joten potkua riittää raskaampienkin pelien ja demojen pyörittämiseen. Emolevy on myös recapattu, joten huoletonta käyttöikää pitäisi riittää.

Mukaan tulee virtalähde (huom. brittipistokkeella, joten tarvitset UK->EUR adapterin), Furian softa disketillä (löytyy jo asennettuna CF-kortilta), sekä bonuksena ylimääräinen lisämuisti RTC-kellolla. Kaiken tämän lisäksi mukaan lähtee originaali kiintolevy kelkkoineen, sekä alkuperäinen korppuasema, jos haluat palauttaa koneen täysin alkuperäiskuosiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
355 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.4.2024 18:33
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
23.4. klo 17:50

Tuota Furiaa ei ilmeisesti ole kiinnitetty mitenkään muuten kuin kaapelilla, eli lepää vain emolevyn päällä rennosti? Jos se hyvin pysyy siinä niin eipä tuo haitanne.

24.4. klo 8:27

Furiassa on CPU-clamp kiinnitys, eli oma socket, joka menee alkuperäisen suorittimen ympärille. Kiinnitys on siis erittäin tukeva ja kuvassa näkyvillä kaapeleilla ei ole siihen osaa tahi arpaa (näppiksen kaapeli).