Tuote on myyty käyttäjälle ToyCel hintaan 222,10 €

Kuvaus

Myynnissä Casion parhaimman kellotekniikan tuoteperheeseen eli Oceanus-mallistoon kuuluva ohut ja elegantti 3-viisarinen OCW-S100-1AJF.

Kellon runko ja ranneke ovat titaania. Lasike on safiirilasia. Vesitiiviys 100 metriä. Vahvasti luminoidut osoittimet ja tunti-indeksit, jotka hohtavat harvinaisemmassa jäänsininessä sävyssä eikä perusvihreänä. Koneistona on valolla toimiva ja automattisesti radiosignaalista oikean ajan saava 5235. Tämän kellon kanssa ei siis tarvitse säätää aikaa eikä vaihtaa paristoa. Kesäajan vaihdonkin voi jättää asetukselle Auto (tai Manual). Myös päiväyksen näyttö pysyy automaattisesti aina oikeana, myös helmikuussa ja myös karkausvuosina.

Harvinaisena ja erittäin kätevänä lisäominaisuutena aikavyöhykkeen vaihto esim. matkustaessa on helppoa: vedä nuppia ulos yksi pykälä, jolloin sekuntiviisari siirtyy osoittamaan nykyisen aikavyöhykkeen nimeä kellotaulun ulkokehällä. Käännä nuppia kunnes sekuntiviisari osoittaa haluttua aikavyöhykettä ja paina nuppi takaisin sisään. Kaikki osoittimet siirtyvät heti automaattisesti oikeaan aikaan valittua uutta aikavyöykettä varten. Myös päiväys siirtyy kohdalleen mikäli se on valitulla aikavyöhykkeellä eri kuin edellisellä, ja siirto toimii myös molempiin suuntiin. Kellonaika säilyy sisäisesti sekunnilleen oikeana silloinkin kun viisareiden näkyvä käynti on pysäytettynä aikavyöhykkeen asettamista varten.

Kello on vähän käytetty ja sen kunto on rannekkeen lukon kantta lukuunottamatta uudenveroinen. Eli rannekkeessa voi tarkkaan tutkien nähdä hieman jälkeä siinä kohtaa missä se on ollut kosketuksissa työpöytää vasten ranteessa ollessaan jos valo tulee oikeasta suunnasta, mutta oheisessa kuvassa se ei edes erotu. Neljännessä kuvassa kameran kuvankäsittely näköjään häivyttää osan takakannen kaiverruksista liian pienikontrastisina yksityiskohtina saaden ne näyttämään poiskuluneilta, mutta tämä johtuu siis kuvasta ja kaiverrukset ovat kyllä kaikki paikoillaan eikä todellakaan kuluneet. Laitetaan kunnoksi "hyvä", mutta rannekkeen salpaa lukuunottamatta kunto olisi uudenveroinen. Lasi ja runko ovat naarmuttomat. Kaikki ominaisuudet toimivat. Kaikki alkuperäinen materiaali (pakkaukset, hang-tagit, ohjeet, rannekkeen jatkopalat) kuuluu mukaan kauppaan eli n.s. Full Set. Ensimmäinen kuva on valmistajalta ja loput myytävästä yksilöstä.

Netistä löytyy valtavasti arvioita, kuvia ja videoita kellosta, mutta tässä muutama joilla pääsee alkuun:

https://www.sakurawatches.com/casio-oceanus-ocw-s100-1ajf

https://www.benswatchclub.com/recommended-casio-oceanus-ocw-s100

https://www.benswatchclub.com/blog/casio-oceanus-ocw-s100-review

https://www.youtube.com/watch?v=P741m2CIguw

https://www.youtube.com/watch?v=pqEfDZDcZUY

 

Brand Casio

Collection Oceanus

Gender Men's

Movement Solar Quartz

Calibre 5235

Case Material Titanium

Case Shape Round

Case Size 41.5

Case Thickness 10.5

Dial Type Analog

Dial Color Black

Band Material Titanium

Band Color Silver

Water Resistance 100

Glass Sapphire, Antireflection Coating

Features Perpetual Calendar, World Time, Date, Radio Controlled, Glowing Hands, Glowing Markers

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
222,10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2024 18:05
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 5 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
17.5. klo 17:13

Hei. Miten vanha kello on ja minkä kokoiselle ranteelle on säädetty nyt?

muokattu 18.5. klo 15:16

Moi, ranneke on säädetty 17,5 cm ranteelle.

Kello on ostettu Japanista 2 vuotta sitten. Todellista käyttöaikaa on kertynyt yhteensä alle kuukauden päivät, koska ollut osana kiertoa suuressa kokoelmassa. Siksi kunto edelleen lähes uudenveroinen.