Kuvaus

Tuotteen Clatronic KG 3487 kuvaus


Clatronic KG 3487

Tehokas ja monipuolinen lihamylly
Clatronic KG 3487 on tehokas ja monipuolinen lihamylly, joka tekee ruoanlaitosta entistä helpompaa ja nopeampaa. Tämä laadukas laite on suunniteltu erityisesti sinulle, joka arvostat laadukkaita raaka-aineita ja haluat valmistaa omat lihajalosteet kotikeittiössäsi.

Monipuoliset toiminnot
Clatronic KG 3487 tarjoaa monipuoliset toiminnot, joiden avulla voit jauhaa erilaisia lihoja, kuten naudan- ja sianlihaa, sekä valmistaa esimerkiksi makkaraa ja lihapullia. Voit säätää jauhatustasoa oman maun mukaan ja saada haluamasi karkeutta tai hienoutta jauhelihalle.

Vaivaton käyttö
Tämä lihamylly on erittäin helppo käyttää. Siinä on selkeät toimintopainikkeet ja käyttöohjeet, jotka tekevät ruoanlaitosta vaivatonta ja mukavaa. Lisäksi laitteen osat ovat irrotettavia ja helposti puhdistettavia, mikä säästää aikaa ja vaivaa ruoanlaiton jälkeen.

Kestävä ja luotettava
Clatronic KG 3487 on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat sen pitkäikäisyyden ja luotettavuuden. Voit luottaa siihen, että tämä lihamylly palvelee sinua pitkään ja antaa aina tasaisen ja laadukkaan lopputuloksen.

Tilaa Clatronic KG 3487 nyt ja nauti herkullisista liharuoista omassa kotikeittiössäsi!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 5 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.