Kuvaus

SUPER-IHANIA UUTISIA: TÄTÄ ON SAATU VARASTOON ODOTETTUA AIEMMIN! Useammankin kappaleen kertatilaaminen on mahdollista, ei rajoitusta.

Sormuksesta markkinoilla halpakopio / sinkkimetalliversio, ole siis tarkkana mistä ostat.

Osoita tällä sormuksella, että välität. Sormus on erittäin laadukas.

Halaus-sormus on kaikille sopiva ja se on ihana lahjaidea. Sormus sopii sormeen kuin sormeen, sillä se on säädettävä. Sormus on kevyt ja mukava käyttää sen pehmeän sileän pinnan ansiosta. Sormus on 925 -sterling-hopeaa eli 92,5% hopeaa. Yllätä perheenjäsen, kumppanisi tai ystävä tällä sormuksella osoittaaksesi, että välität. Halaus symboloi rakkautta, turvallisuutta, välittämistä, lämpöä ja läheisyyttä.

Halaus-sormus

925 sterling-hopeaa (92,5% hopeaa)

Säädettävä mukautuva koko - yksi koko sopii kaikille 

Hypoallergeeninen, vapaa lyijystä ja nikkelistä

Hoito-ohje: On hyvä, että et käytä sormusta suihkussa tai saunassa. Käsiä pestessä se tulee kuivata hyvin ellet riisu sitä. (Huom. ei saa altistaa pesuaineille) Säädettävä koko ei tarkoita, että sormusta voi venytellä tai "avata" (sillä voi rikkoutua) - vaan se tarkoittaa, että se istuu useimpiin sormiin, sillä koko on mukautuva sen antaessa hieman periksi. Hopea voi hapettua, jos se joutuu kosketuksiin sulfaattien ja hapen kanssa - puhdista koru aika ajoin kiillotusliinalla tai kirkasta se hammastahnan avulla, jonka jälkeen laita koru lämpimään veteen.

KLIKKAAMALLA TÄSTÄ PÄÄSET KULTAISEEN HALAUS-SORMUKSEEN 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 24 vrk 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.