Tuote on myyty käyttäjälle siiritta hintaan 6 €

Kuvaus

Kuuntele asiakastasi

Sokeat pisteet

Asiakasempatia

Simulointi

Päättelyketjut

Hiljainen ymmärrys

Johdon agenda

Kysymyskortti

Asiakkuusosaaminen - kuuntele asiakastasi kyseenalaistaa perinteisiä asiakas-suhdetoiminnan käsityksiä. Kirjan kirjoittaja Hannu Mattinen väittää, että jo vuosikymmenen liikkeenjohdon megatrendinä vallinnut asiakkuusteema on ollut liian etäällä asiakkaasta. Yritykset eivät tunne asiakkaitaan riittävällä syvyydellä rakentaakseen merkittäviä kilpailuetuja. Mattinen haastaa lukijan tarkastelemaan asiakasta ja hänen päätöksentekoaan ja toimintaansa uusista näkökulmista.

Kirjan pääteemoja ovat asiakkuusosaamisen rakentuminen, tietämyksen johtaminen, asiakkaan osallistuttaminen liiketoiminnan kehittämiseen sekä liiketoiminnan simulointi, eli eri vaihtoehtojen kokeilu ja niiden vertailu aitoa tilannetta jäljittelevässä kehittämis- ja oppimisympäristössä. Kirja on myös perinteiseen markkinointitutkimukseen kohdistuva kriittinen puheenvuoro. Kirja sisältää runsaasti havaintoja asiakkaan käyttäytymisestä.

Hannu Mattisella on pitkä kokemus markkinoinnin ja liikkeenjohdon tehtävistä. Hän toimii liikkeenjohdon konsulttina ja on suosittu seminaari-luennoija. Hän on Focus&Vision Oy:n toimitusjohtaja ja toiminut markkinoinnin ja liikkeenjohdon tehtävissä muun muassa Amer-yhtymässä, WSOY:llä sekä Valituilla Paloilla.

Talentum 2006, 1. painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.4.2024 12:12
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.