Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Harmonikkamestareiden seurassa, Valitut Palat 2015

”Se oli sitä 60-lukua kun seurantalon esirippu aukesi ja esiin astui pari pelimannia, Olisko toinen ollut Onni Laihanen ja toinen Taito Vainio, en muista niin tarkkaan. Mutta tunnelma oli käsin kosketeltava. Kun ensimmäiset soinnut vaihtuivat Illaksi Välimerellä tai Säkkijärven polkaksi, oli lasten ja aikuisten piirissä hiljaisuus käsin koskelteltava.

Välillä lavalle ilmestyi myös laulajia, kuten sen ajan tähti Arttu Suuntala Ievan polkan keralla. Taas tulivat pelimannit ja harmonikoista kaikui Varisevat lehdet ja Elämää juoksuhaudoissa. Konsertin päätyttyä, kun tähdet katosivat väliverhon taa, oli jokaisella mielessä, että on koettu tärkeä elämys, josta riittää muistelemista koko iäksi.

Tähän kokoelmaan (kolme CD:tä) on koottu 63 kappaletta eri soittajilta. Onni Laihasen säveltämä Rantakoivun alla, Lasse Pihlajamaan Nuoruusmuistoja, Vili Vesterisen Säkkijärven polkka, Esko Könösen Yölintu, Ivanovicin Valssi menneiltä ajoilta ja Tonavan aallot, Taito Vainion Ilta välimerellä. Siinähän sitä repertuaaria varsinkin 50-60-lukujen faneille.

Toisella levyllä siirrytään kansainvälisiin tunnelmiin (Pariisin taivaan alla, Tico tico, jne…). 2000-luvulla musiikkiperformansseja esittänyt Kimmo Pohjonen esiintyy kokoelmassa Kielo-kappaleella.

Kolmannella levyllä esitellään uuden ajan ”tanssittajia”. Oma mielenkiintoni suuntautui tietysti lapsuudesta tuttuihin sävellyksiin. Harmonikalla kikkaileminen, jota nykymuusikot harrastavat, ei niinkään itseäni viehätä. Kokoelma on hyvä kooste näistä molemmista tyylisuunnista.

Itse otan joskus juhannuksen seutuun esille haitaripelin ja soittelen vanhoja valsseja Rantakoivua ja Metsään on tullut jo syys, jne… . Silloin on tunnelma kohillaan.” Jouko Varonen

3-CD-BOXI on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 6 euros, other countries 6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,8 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.5.2024 15:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.