Tuote on myyty käyttäjälle nenne2 hintaan 7 €

Kuvaus

Merkki; H&M
Koko; 134/140cm
Kuvaus; Kuvan mukaiset shortsi pyjamat, joissa painettu kuvio kaikissa.
Kunto; Hyvä. Kaikissa hiukan nukkaa ja aavistuksen ehkä uudesta haalistuneet. Hiukan saumat kiertää paidoissa, mutta ei huomaa käytössä.

HUOM.! Kaikki myymäni lastenvaatteet on ostettu uutena ja pidetty vain yhdellä tytöllä. Vaatteet on ostettu noin parin sisällä. Vaatteet on siis yleensä hyvässä kunnossa, toki pientä pesunukkaa löytyy lähes aina käytetyistä vaatteista. Vaatteet voivat olla hiukan ryppyisiä (etenkin kuvissa) säilytyksen vuoksi, vaikka kauniisti onkin ne tapana laskostaa. Tutkin vaatteet mahdollisimman hyvin ja ilmoitan kunnon mahdollisimman tarkasti. Sisävaatteiden pesussa on käytetty tuoksua sisältävää pesu/huuhteluainetta, joten niissä saattaa olla mieto tuoksu. Meillä on kaksi kääpiökania, joten vaatteisiin on saattanut jäädä joku pieni karva. Pyrin poistamaan karvat tarrarullalla ennen lähetystä. Vaatteet säilytetty vain sisätiloissa (ei varastossa) ja emmekä tupakoi.

Nyt myynnissä/ tulossa myyntiin (muutaman päivän sisällä) paljon sisä- ja ulkovaatteita tytölle koossa 128-152cm. Kannattaa siis kurkata kaikki kohteeni ja koota mieluisa paketti! :)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2024 0:08
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 5 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.