Kuvaus

Kambukka Olympus Serious Grey - lämpömuki 500 ml

Tervetuloa Kambukka Olympuksen maailmaan! Tämä Serious Grey -lämpömuki on täydellinen kumppani pitämään juomasi kuumana tai kylmänä missä tahansa oletkin. Tutustu tämän mukin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin ja tyylikkääseen muotoiluun.

Tehokas lämpöeristys

Tämän lämpömukin eristysteknologia pitää juomasi kuumana jopa 9 tuntia tai kylmänä jopa 18 tuntia. Nauti täydellisestä lämpötilasta pidemmänkin aikaa ilman huolta juoman jäähdytymisestä tai lämpenemisestä.

Kestävä ja kätevä

Kambukka Olympus Serious Grey on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten se kestää kovaakin käyttöä. Muki on myös helppo pitää puhtaana, sillä se kestää konepesua. Mukin kätevä kansi ja juoma-aukko mahdollistavat helpon juomisen liikkeellä ollessasi. Ei enää roiskuvia juomia tai vuotavia korkkeja!

Tyylikäs design

Tämä lämpömuki ei pelkästään pidä juomasi lämpimänä tai kylmänä, vaan se näyttää myös hyvältä. Serious Grey -väritys antaa mukille modernin ja tyylikkään ilmeen. Oli kyseessä sitten työmatka, retki luontoon tai lempikahvilassa istuskelu, tämä muki on varma valinta.

Päivittäiseen käyttöön

Kambukka Olympus Serious Grey -lämpömuki on täydellinen kumppani päivittäiseen juomisen tarpeeseen. Voit käyttää sitä niin kahvin, teen, kylmien juomien kuin smoothieidenkin nauttimiseen. Tilavuudeltaan 500 ml se on riittävän suuri tyydyttämään janoasi pitkäänkin.

Tarjo

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 2 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.