Tuote on myyty käyttäjälle ossianh hintaan 2 €

Kuvaus

Myytävänä kuvien dvd, suomikannet ja txt. 

Avaamaton, muovissa. 

Parhaasta ulkomaisesta elokuvasta palkittu, 1965 syntyneen Jan Sverakin ohjaama ja Sverakin isän Zdenek Sverakin kirjoittama Kolja sijoittuu entisen Tsekkoslovakian lopun aikoihin.

Tsekkoslovakiassa asuva 55-vuotias Louka on lahjakas muusikko, jolla oli uransa puolesta takanaan loistava tulevaisuus. Hänen aikoinaan valtiovaltaa vastaan osoittama protesti piti huolen siitä, että musisointi valtion sinfoniaorkesterissa loppui kuin seinään.

Nyt Louka elättää itseään antamalla soittotunteja, koristelemalla hautakiviä ja esiintymällä hautajaisissa. Vapaa-aikansa hän käyttää nuorten naisten liehittelyyn - varsin hyvällä menestyksellä.Kun nuoren ja viehättävän venäläisen naisen, Nadezdan, pitää oleskeluluvan saamiseksi löytää tsekkiläinen aviomies, suostuu Louka tämän perheen tarjoukseen mennä maksua vastaan naimisiin Nadezdan kanssa.

Mutta ennen kuin riisi on karissut häähunnusta, häipyy Nadezda poikaystävänsä luokse Saksaan, jättäen 6-vuotiaan poikansa, Kolyan, Loukan huostaan.Vannoutunut poikamies Louka on kaikkea muuta kuin valmis isähahmoksi, ja pitää pikkupoikaa vain rasitteena elämälleen ja naisten metsästykselle. Mutta kaksikko löytää pian yhteisen sävelen. Kolya vierellään Louka alkaa nähdä elämänsä uusin siivin.

Ohjaajat: Jan Sverak,Jan Sverák

Näyttelijät: Ondrej Vetchy,Zdenek Sverak,Andrej Chalimon,Miroslav Táborský,Stella Zázvorková,Ondrej Vetchý,Petra Spalková,Karel Hermánek,Zdenek Sverák,Andrei Chalimon,Libuse Safránková,Ladislav Smoljak,Irina Livanova,Silvia Suvadova,Liliya Malkina,Nella Boudová,René Pribil,Slávka Budínová

Kesto: 1h 41min 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.5.2024 15:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.