Kuvaus

DVD. Kahdeksan standardikokoisen kotelon setti pahvisuojuksessa..

LOVE HINA - the ultimate collection

- Koko 24 jaksoinen sarja (tai 25 bonus episodi mukaanlukien)
- Christmas Special: Silent Eve
- Spring Special: I Wish Your Dream

Kieli: Japani
Tekstitykset: suomi ruotsi norja tanska

------------------------------
LOVE HINA (kotelo 1:n takakansiteksti)

Keitaro yrittää jo kolmatta kertaa päästä opiskelemaan Tokion yliopistoon. Syynä tähän on lupaus, jonka hän lapsuudessaan antoi eräälle tytölle. Asiassa on vain yksi ongelma: koska aikaa on kulunut niin paljon, on hän unohtanut kuka tuo tyttö oli... Keitaro ei anna kuitenkaan periksi, ja etsintä jatkuu - vaikka hänen asuntolassaan asustavat tytöt kiusaavat ja pilailevat hänen kustannuksellaan. Voiko hänen hyvä luonteensa ja puhdas sydämensä pelastaa hänet? Tulevatko tytöt hyväksymään hänet? Tuleeko hän koskaan löytämään unelmiensa tyttöä? Tervetuloa Keitaron elämään. Tervetuloa Love Hinaan!
------------------------------
CHRISTMAS SPECIAL

Hinatan asuntolassa vietetään jouluisia aikoja, mikä tarkoittaa juhlimista, lahjoja ja tietysti, kuten tavallista, täyttä kaaosta! Keitaro, Naru ja Mitsune keskittyvät ainoastaan 24. joulukuuta pidettävään kokeeseen, joten heiltä joulujuhlinnat jäävät kokeen varjoon.

Mutta muiden asukkien keskuudessa Hinatan asuntolassa, kuin myös koko kaupungissa, tulee tämä joulu olemaan erilainen. Liikkeellä on huhu, jonka mukaan paljastaessasi rakkaudelliset tunteet jollekulle, tulee hän rakastamaan sinua ikuisesti!

Samanaikaisesti Su ja Sara löytävät Narun huoneesta kirjeen: 'Olen aina rakastanut.' Mitä se tarkoittaa? Ketä Naru rakastaa? Juoni tiivistyy kun Keitaron nähdään deittailevan Mitsunea. Tästä päivästä tulee pelkkää juhlaa ja yöstä täyttä ihmetapahtumaa!
------------------------------
LOVE HINA SPRING SPECIAL

Keitari, Naru ja Mutsumi hakevat jälleen Tokion yliopiston pääsykokeissa. Kaikki ovat toiveikkaita ja hyvällä tuulella, mutta Keitaro onnistuu nukahtamaan kesken kokeen!

Häpeissään ja peläten reputtavansa kokeen, Keitaro pakenee. Mutta Naru ja muut tytöt päättävät tiukasti hakea hänet takaisin kotiin... vaikka se tarkoittaisi, että heidän pitää matkustaa kaukaiselle saarelle, aina Tyynelle merelle saakka.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 85 vrk 4 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 85 vrk 4 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.