Tuote on myyty käyttäjälle pupu71 hintaan 25 €

Kuvaus

Todella hyväkuntoinen keräilyharvinaisuus myytävänä.. Takakannessa hintalapun jättämä jälki. Kovakantinen teos, runsas kuvitus.

Julkaisija: Mark Parland, vuodelta 2013.

Seloste takakannesta:

RSHA kirja kertoo 220 SS-upseerista jotka teloitettiin sotarikoksista. RSHA viraston alaisuudessa olivat tuhoamisleirit Treblinka, Sobibor, Belzec, Stutthof ja Kulmhof. Myös pahamaineiset SS-Einsatzgruppen olivat RSHA viraston alaisuudessa. RSHA viraston alaisuudessa olivat SD, Gestapo ja Kripo.Teos tuomitsee natsi-Saksan sotarikokset.

Postikulut 6.90 €

Mark Parland (s. 1964) on suomalainen freelancetoimittaja, joka oli mukana 1990-luvulla äärioikeistolaisessa toiminnassa. Hän on julkaissut myös useita omakustannekirjoja, -lehtiä ja videoita.

Parland on julkaissut useita lähinnä natsi-Saksaa ja SS-joukkoja käsitteleviä omakustannekirjoja. Alkupään kirjoissa kohteita kuvattiin ihannoivasti, mutta parissa viimeksi ilmestyneessä kirjassaan ( v. 2013 ) Parland on muuttunut kriittisemmäksi.

Parlandin tunnetuin hanke lienee vuonna 1999 julkaistu kaksiosainen videodokumentti Elämäni SUPOn varjossa, joka kertoo Parlandin toiminnasta vuosina 1986-1999. Yhteensä neljän tunnin pituisessa videodokumetissa esiintyivät muun muassa entinen Yleisradion toimittaja Karl Henrik Nikula, dosentti Hannu Rauhala, Helsingin Antifan varapuheenjohtaja Seppo Harjunpää, Antifa-lehden entinen päätoimittaja Juhani Lohikoski, kansanedustaja Heidi Hautala, äärioikeistolaispoliitikko Väinö Kuisma ja valtakunnanjohtaja Pekka Siitoinen poika Paul Adolf Siitoin. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


25 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 20:31
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 3 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.