Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

"Kädessäsi on uusi suomalainen juoksuraamattu!

Onko tavoitteesi parantaa aikaa kympillä tai maratonilla tai kenties lisätä metrejä Cooperin testissä? Tiedätkö, miten saat juoksusta kipeytyneet lihaksesi, nivelesi ja jänteesi palautumaan?

Juoksemisen taito ja siihen liittyvä nettivideovalmentaja opastavat, kuinka voit kirjan harjoite-valikoimaa ja ohjeita hyödyntäen laatia itsellesi sekä juoksutaitoasi että -vauhtiasi kohentavan henkilökohtaisen juoksucocktailin.

Aluksi perehdytään juoksutaidon harjoittamiseen. Harjoitteina ovat mm.juoksudrillit, koor-dinaatioharjoitteet, paljasjalkajuoksu, juoksijan keppijumppa, kuntopiiri ja kuntosali. Juoksu-lihaksiin kohdennettujen verryttely-ja venytysharjoitusten sekä liikkuvuus-ja lihaskuntotestien avulla oikeaa henkilökohtaista taitoharjoittelua voidaan kohdentaa tarkemmin ja täsmällisemmin. Taitoharjoitteiden tuloksena juoksukoneistosi kohentunut koordinaatiokykyjä vauhti motivoivat sinua yhä parempiin suorituksiin.

Ohjelmointiosiossa opit harjoittelun oikeaa rytmitystä: miten usein ja miten kovaa sinun tulee juosta. Ohjelmat sopivat eri kuntotasoille.

Kirja palvelee peruslenkkeilijän lisäksi erinomaisesti myös seuravalmentajia sekä aktiivi- ja kilpajuoksijoita juoksumatkasta riippumatta. Juoksemisen taito on laadittu läheisessä yhteistyössä juoksuvalmentajien kanssa." [takakansi]

 

Docendo Sport 2011, 1. painos. Kovakantinen.

 

Hivenen kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.6.2024 19:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.