Kuvaus

Tarjolla olisi siisti ja hyväkuntoinen Matrix-aiheinen leffapaketti!

The Complete Matrix Trilogy on steelbook-kotelolla varustettu blu-ray-julkaisu, jonka mukana tulee läpinäkyvä suojamuovikotelo (kts. kuvat). Steelbook-kotelo on lähes uudenveroisessa kunnossa, samoin levyt. Läpinäkyvässä erillisessä suojamuovissa on hieman pintakulumaa. Olen testannut kaikki elokuvat ja lisämateriaalit alusta loppuun, enkä havainnut niiden toiminnassa ongelmia. Levyt toimivat normaalisti myös Suomessa, ja elokuville löytyvät suomenkieliset tekstitykset.

The Matrix on edelleen muoveissa oleva pohjoismainen 4K-julkaisu, josta löytyvät suomenkieliset tekstitykset.

The Matrix Resurrections on pohjoismainen DVD-julkaisu. Kotelo on lähes uudenveroisessa kunnossa. Levyssä on hieman käytön jälkeä, ja se toimii myös moitteettomasti. Suomenkieliset tekstitykset löytyvät.

Tämä paketti sisältää myös kuvan The Matrix -aiheisen suomenkielisen elokuvajulisteen. Olen ostanut julisteen aikoinaan (ehkä noin 15 vuotta sitten) Atomiaika-nimisestä verkkokaupasta, joka möi mm. elokuva-aiheista keräilytavaraa. Juliste on mielestäni ns. "aito ja alkuperäinen", eli ei mikään kopio. Julisteen mitat ovat n. 60x40 cm. Olen säilyttänyt julistetta pahvisessa putkilossa, jossa myös toimitan sen seuraavalle elokuvaharrastajalle. Julisteessa on jonkin verran (voisiko sanoa ajan tuomaa normaalia) jälkeä ja painaumaa, mutta ei mitään (ainakaan omasta mielestä) erityisen huomion arvoista, kuten taitoksia tai repeämiä. Julisteen värit eivät myöskään vaikuta haalistuneilta eivätkä kellastuneilta. Eli omaan silmään ikäisekseen ja n. 20 vuoden ikä huomioon ottaen siisti ja hyväkuntoinen juliste.

Tarjolla olisi siis yleisesti ottaen varsin siisti ja hyväkuntoinen Matrix-aiheinen elokuvapaketti edellä mainituin ja kuvatuin huomioin seuraavan keräilijän käyttöön.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 98 vrk 8 h 11 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

70 € Sulkeutuu 98 vrk 8 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.