Tuote on myyty käyttäjälle maverick78 hintaan 21 €

Kuvaus

Erinomaisessa kunnossa olevia minisuosikkeja 47kpl 80-luvun suosikeista. Näistä 36kpl taittelemattomia ja 11kpl taiteltu valmiiksi. On ac/dc,kiss,van halen,abba,beatles, pelle miljoona, dingo,hurriganes, sex pistols, 2kpl kim wilde, elvis,gene vincent, nik kershaw, abc, nena, kajagoogoo, wayne gretzky, james dean, sylvester stallone, ritari ässä,fame,diana ross, shakin stevens, stray cats,broadcast, dynastia, dallas, iron maiden, david bowie, duran duran, culture club, cliff richard, carola, classic noveaux, olivia, adam & the ants,yö,prince, wham,freestyle, madonna, hanoi rocks, michael jackson, herreys, paul oxley's unit, paul young. Kaikki ei mahdu kuviin mutta kuuluvat kauppaan ja ovat erinomaisessa kunnossa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
21 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.3.2024 19:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
16.3. klo 16:15

Terve. Eli kaikki 47 sisältyvät tämän huudon hintaan, ja ovat kaikki ok kuntoisia? Ovatko Kim Wildet keskenään erilaisia? Kiitos vastauksista :)

16.3. klo 16:31

Juu kaikki 47 sisältyvät tähän huutoon. Kuvat laitettu näihin minisuosikkeja 777e ilmoituksiin kun ei mahtunut tähän huutokauppa osioon. Kim Wildet ovat 2 erilaista. 36 ihan erinomaisessa kunnossa ei taiteltu. 11 valmista ok paitsi James dean ruttuinen