Kuvaus

Tuotteen MPM MCZ-91M vedenkeitin 1 7 l kuvaus


MPM MCZ-91M sähkökeitin 1,7 l

Tarvitsetko tehokasta ja tyylikästä sähkökattilaa? MPM MCZ-91M sähkökeitin on täydellinen valinta sinulle. Tämä keitin tarjoaa kätevän tavan keittää vettä nopeasti ja helposti.

Tämä keitin on suunniteltu erityisesti korkeaa laatua ja kestävyyttä silmällä pitäen. Sen ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko takaa pitkän käyttöiän ja helpon puhdistettavuuden. Lisäksi sen kätevä 1,7 litran vetokyky mahdollistaa suuren määrän veden keittämisen kerrallaan, mikä on erityisen hyödyllistä, kun tarvitset kiehuvaa vettä esimerkiksi teetä, kahvia tai ruuanlaittoa varten.

MPM MCZ-91M sähkökeitin on varustettu käytännöllisillä toiminnoilla, jotka tekevät siitä erittäin helppokäyttöisen. Sen kiehumispisteen automaattinen sammutusmekanismi varmistaa, että vesi ei ylikiehu eikä aiheuta turvallisuusriskiä. Lisäksi sen 360 astetta pyörivä kantokahva ja langaton liitäntä tarjoavat sinulle mahdollisuuden liikutella ja kaataa kiehuvaa vettä helposti ja turvallisesti.

Tämä MPM MCZ-91M sähkökeitin ei ole vain käytännöllinen, vaan myös tyylikäs lisä keittiöösi. Sen moderni muotoilu ja musta- ja harmaasävyt sopivat täydellisesti nykyaikaiseen sisustukseen. Se on myös kompakti koko, joten se sopii helposti keittiön tiskipöydälle tai tasoille ilman, että vie liikaa tilaa.

Hanki MPM MCZ-91M sähkökeitin tänään ja nauti nopeasta ja helppokäyttöisestä keittimen toiminnasta. Se on täydellinen valinta niille, jotka ar

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 6 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.