Tuote on myyty käyttäjälle jop hintaan 21 €

Kuvaus

Vuonna 1985 ostettu kone. Muutaman vuoden käytön jälkeen "unohdettu" vaatehuoneen uumeniin silloin toimivana. Tietokoneen lisäksi mukana näyttö, näppäimistö, liitäntäjohdot ja muovilaatikollinen vanhoja "lerppuja" (Sisältävät käyttöjärjestelmän, hyötyohjelmia ja muutamia pelejä). Laitoin kunnoksi tyydyttävä, koska en ole sitä testannut. En ole uskaltanut lähteä testaamaan koneen toimivuutta, koska en ole mikään tietokonenörtti ja en enää muista miten se yleensä käynnistettiin. Muistaakseni Dos- käyttöjärjestelmä piti ladata lerpulta. Lisäksi olisi varmaan ennen käynnistämistä puhdistettava pölystä sisältäkin, mutta en ole viitsinyt vielä alkaa puhdistamaan/testailemaan kun ei ole vielä edes tiedossa onko tästä kukaan kiinnostunut. Amerikkalaisella n. 15 vuotta vanhalla Classic Tech nettisivulla oli noteerattu arvoksi 859$. Laitan pohjahinnaksi 200 € ja ostaja vastaa toimituskustannuksista. Jos ei tule tarjouksia niin laitan romutukseen :)
Jos löytyy kiinnostunut ostajaehdokas niin yritän testata etukäteen laitteen toimivuuden. Ja mahdollisesti toimimattoman laitteen saa tietenkin palauttaa ja rahat palautetaan laitteen palautuksen yhteydessä.

Nyt muutan ilmoituksen sillä tavalla että ainoastaan nouto on mahdollista ja laitan koneen kunnoksi heikko koska en ole sitä itse testaillut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
21 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 14:02
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
17.4. klo 9:35

No eikö siinä tapauksessa kannata pistää vaan hinta halvemmaksi ja pelkkä nouto vaihtoehdoksi ennen kuin romuun heittää? Vai onko kyseessä vain myyntikikka millä saa syyllistettyä jonkun tämän ostamaan? :)

17.4. klo 14:56

Sanoin vain suoraan mitä ajattelin. Epäilin vain löytyykö noutoasiakkaita . Se vaihtoehto sopii kyllä minullekin. Olisitko valmis noutamaan ja mitä tarjoaisit pohjahinnaksi ?

17.4. klo 7:33

Kerro sitten minne viet romutukseen niin saa käydä hakemassa

17.4. klo 8:58

Varmaan Limingassa Romuta kierrätykseen erikoistuneen romutusliikkeen alueella olevaan eloktroniikkajätteen keräysastiaan. En viitsi alkaa puhdistamaan, pakkaamaan, testaamaan ja lähettämään laitetta ilmaiseksi jos ei ole keräilyarvoa yhtään.