Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Disney/Pixar Nemoa etsimässä- kirja.  Kovakantinen, uudenveroinen 45-sivuinen kauniisti kuvitettu kirja. Ei merkintöjä eikä omistuskirjoituksia. Vaukirja.

Tässä Disney-tarinassa lähdetään klovnikala Nemon mukaan matkalle kohti vapautta ja itsenäisyyttä. Kertomukseen on helppo niin lasten kuin aikuistenkin samaistua: kohtaamme kokemuksia janoavan pojan sekä isän, joka haluaa suojella lastaan kaikilta vaaroilta. Pikku Nemo menetti äitinsä ollessaan vielä ihan pieni.
 

Nemon toinen evä on pienempi kuin toinen, mistä syystä sen uimataito ei ole kovin vahva. Isä Marlin on huolissaan. Se ei luota Nemon taitoihin ja kykyyn selviytyä vaaroja täynnä olevassa vedenalaisessa maailmassa. Tulee päivä, jolloin Nemo uhmaa isänsä sääntöjä ja lähtee uimaan syvänteen yli joutuakseen sukeltajan nappaamaksi. Marlin lähtee poikansa perään, ja alkaa vauhtia ja vaaratilanteita täynnä oleva seikkailu. Lopuksi Marlinin on todettava, että Nemo on neuvokas ja rohkea pikku kala. Nemoa etsimässä kertoo ennen muuta rakkaudesta ja sen mukanaan tuomasta suojelunhalusta.

Kotonamme ei tupakoida eikä ole lemmikkejä.

Katso myös muut kohteeni (leluja, lastenkirjoja ja vaatteita mm. Molo, Mayoral, Reima, Villervalla, Name it, Benetton).  Yhdistelen mielelläni tuotteita samaan tilaukseen.  Myynnissä myös Nemoa etsimässä shortsiasu.  Myös muita lastenkirjoja myynnissä.

Nouto tai postitus, postikulut ostajalle.  Postitus, kun maksu tilillä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 19.5.2024 11:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.