Tuote on myyty käyttäjälle tawefitum hintaan 12 €

Kuvaus

Night Visions: Slasher Frenzy - kokoelma - 3 DVD

Sweatshop - verta tanssilattialla - DVD

Nuorisojoukko murtautuu hylättyyn varastorakennukseen järjestääkseen vuosituhannen rave-bileet. Ryhmään kuuluu punkkareita, gootteja, törkyisiä sikaniskoja ja rikollisia. Valmisteluita värittävät päihteet, seksi ja kovaotteinen nahistelu.

Painajaismaiseksi kuokkavieraaksi ilmaantuu hitsaajamaskiin verhoutunut The Beast (Jeremy Sumrall) valtavan alasinmoukarinsa ja verenhimoisen avustajansa kanssa. Nuorten hylkiöiden nitistäminen alkaa, ja ronski verilöyly huipentuu massamurskaukseen.

Teksasissa kuvattu Sweatshop - Verta tanssilattialla iskee hermoon, jonka kutittelua jokainen vanhan koulun splatter-kauhun ystävä on odottanut vuosikausia.

Estottomasti katsojan silmille vyöryvät graafiset efektit saavat Saw-elokuvat kalpenemaan säälittävästi, ja tiukka asenne muistuttaa Teksasin moottorisahamurhien ja The Burning - Sakset kurkulla -elokuvien kaltaisista klassikoista. 

Selkäpiitä karmiva The Beast lunastaa saman tien paikkansa kauhuelokuvan ikimuistoisimpien psykopaatti-ikonien hurjassa joukossa, toisessa kyljessään Painajainen Elm Streetillä -legenda Freddy ja toisessa Perjantai 13. päivä -elokuvien Jason.

Ohjaus: Stacy Davidson

Pääosissa: Ashley Kay, Melanie Donihoo, Peyton Wetzel

Valmistusvuosi: 2009

Kesto: 1 h 25 min

Ääni: Englanti - Dolby Digital 5.1

Tekstitys: Suomi, ruotsi

 

Mask Maker - DVD

Evan on löytänyt tyttöystävälleen Jenniferille todellisen aarteen: reilulla tontilla sijaitsevan kartanon, joka on myynnissä pilkkahintaan.

Pariskunta saapuu estottomien ystäviensä kanssa talon kunnostustalkoisiin ja hauskanpitoon. Jokin on kuitenkin pahasti pielessä. Se jokin liittyy kauhistuttavaan voodoo-kiroukseen, johon talon aiemmat asukkaat sotkivat kätensä puoli vuosisataa sitten.

Mask Maker on slasher-kauhuelokuvan valio, jota kantavat harteillaan taitavat näyttelijät, sopivasti annosteltu paljas pinta ja herkulliset veritehosteet. Se etenee lajityypin 1980-luvun timanttien rautaisessa hengessä ja viittaa kunnioittavasti myhäillen Teksasin moottorisahamurhien ja Perjantai 13. päivä -elokuvien kaltaisiin merkkiteoksiin.

Kokonaisuuden kruunaa sivuroolissa riemastuttava legenda Michael Berryman (The Hills Have Eyes, The Devil's Rejects).

Ohjaus: Griff Furst

Pääosissa: Nikki Deloach, Stephen Colletti, Anabella Casanova

Valmistusvuosi: 2010

Kesto: 1 h 26 min

Ääni: Englanti - Dolby Digital 5.1

Tekstitys: Suomi, ruotsi


Tulpa - kuoleman hellä kosketus - DVD

Hillitty kaunotar Lisa viettää villiä kaksoiselämää: päivisin hän on menestynyt bisnesnainen, mutta illan hämärtyessä hän suuntaa tiibetiläisen gurun omistaman Tulpa-klubin estottomiin erotiikkabileisiin.

Samaan aikaan kaupungilla liikkuu sadistinen sarjamurhaaja. Kun Lisa tajuaa uhrien olevan entisiä sänkykumppaneitaan, epäilyjen, vainoharhaisten syytösten ja väkivallan kierre alkaa kiihtyä vääjäämättömästi.

Kauhutrillerillään Shadow lupauksia herätellyt italialainen pop-supertähti Federico Zampaglione iskee nyt kultasuoneen. Tulpa – Kuoleman hellä kosketus on huikeasti tyylitelty sarjamurhaajatarina, joka tekee kunniaa Dario Argenton vaikuttavimmille saavutuksille ja muille kotimaansa maineikkaimmille giallo-trilleriklassikoille.

Eroottisella pohjavireellä kyllästetyn mysteerin huippukohtia ovat toinen toistaan mielikuvituksellisemmat surmajaksot, joiden yksityiskohtaisuus on päivitetty kiitettävästi 2010-luvulle.

Ohjaus: Federico Zampaglione

Pääosissa: Claudia Gerini, Michela Cescon, Nuot Arquint, Michele Placido, Enio Tozzi, Ivan Franek

Valmistusvuosi: 2012

Kesto: 1 h 24 min

Ääni: Italia - Dolby Digital 5.1

Tekstitys: Suomi, ruotsi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.5.2024 19:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.