Kuvaus

Tuotteen Olympus Pink Kitch Kambulle - Thermal Full ?000 yli kuvaus


Kambukka Olympus Pink Kiss - termospullo 300 ml

Tämä Kambukka Olympus Pink Kiss -termospullo on täydellinen kumppani pitämään juomasi lämpimänä tai kylmänä koko päivän ajan. Sen tyylikäs ja kestävä muotoilu tekee siitä muodikkaan lisän arkeesi. Olitpa sitten matkalla töihin tai retkellä luonnossa, tämä termospullo pitää juomasi täydellisenä lämpötilana.

Pysyvä lämpötila

Termospullo pitää juomasi lämpimänä jopa 12 tuntia ja kylmänä jopa 24 tuntia. Voit nauttia kuumasta kahvista tai kylmästä juomasta missä tahansa tilanteessa.

Kätevä käyttö

Pullo on helppo avata ja sulkea yhdellä kädellä. Sen kätevä kansi estää vuotoja ja pitää juoman turvallisesti sisällään. Voit ottaa sen mukaasi minne tahansa ilman huolta tahroista tai vuodoista.

Kestävä ja ympäristöystävällinen

Termospullo on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää kolhuja ja iskuja. Voit luottaa siihen, että se kestää käytössä pitkään. Lisäksi se on ympäristöystävällinen vaihtoehto kertakäyttömukeille, sillä voit käyttää sitä uudelleen ja uudelleen.

Kompakti koko

Pullo mahtuu helposti laukkuun tai repun sivutaskuun. Voit ottaa sen mukaasi minne tahansa ja nauttia suosikkijuomastasi missä ikinä oletkin.

Tyylikäs ulkonäkö

Olympus Pink Kiss -termospullo on saatavilla kauniissa vaaleanpunaisessa värissä, joka erottuu joukosta. Sen moderni ulkonäkö tekee siitä muodikkaan ja tyylikkään lisän asusteisiisi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 5 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.