Tuote on myyty käyttäjälle sseppala hintaan 299 €

Kuvaus

Myyntiin uudehko OnePlussan tabletti vähäisen käytön vuoksi. Laitteen takuu on voimassa DNA:lle ja mukana toimitaan kuitti. Laitteessa on uusin saatavilla oleva Android asennettuna. Tabletti on erinomaisessa kunnossa, ainoa kauneus virhe löytyy laitteen vasemmasta ala kulmasta, jossa on yksi isompi nirhama metallissa. Näyttö on virheetön ja akunkesto erinomainen. Mukana virallinen suojakotelo, kaapeli, laturi ja OnePlus Stylys kynä. 

Kuvaus:

Tervetuloa käyttämään maailman ensimmäistä tablettia, jossa on 7:5-kuvasuhteen näyttö. Kutsumme sitä ReadFitiksi. Siinä on entistä suorakulmaisempi näyttö, joka parantaa näkyvyyttä ja kosketuskokemusta

7:5-kuvasuhteen ansiosta 11,61 tuuman näyttö tuottaa täydellisen kuvan¹. Se pystyy näyttämään lähes saman alueen kuin 12 tuuman näyttö normaalilla kuvasuhteella. Kirjamainen käyttökokemus parantaa luettavuutta ja kosketuskokemusta koko päivän käytössä. Suuri 88 %:n näytön ja rungon suhde ja 6,7 mm:n erittäin ohuet kehykset tuottavat mukaansatempaavan käyttökokemuksen.

Yksiosainen CNC-alumiinirunko ja kaareva 2,5D-lasi ovat saumattomasti sileitä, mikä lisää käyttömukavuutta. Käytä yhdessä OnePlus Stylon kanssa, niin voit parantaa tehokkuuttasi entisestään.

Tunnissa virtaa koko päiväksi
67 W:n SUPERVOOC? sinun ei enää koskaan tarvitse tarttua latauskaapeliin. Voit ladata akun täyteen hieman yli 60 minuutissa¹?. Edistyksellisen Battery Health Engine ?tekniikan ansiosta myös lataaminen on turvallisempaa.

Speksit:

https://elisa.fi/kauppa/tuote/oneplus-pad-wifi?deviceVariant=Pad%20WIFI&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA5-uuBhDzARIsAAa21T-0HgU7riq2_YE9aSlQqEPnELP3ZrM6xv7G_6WOI_Idp-uZx0S8YHAaAjqREALw_wcB&gclsrc=aw.ds

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


299 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.3.2024 15:54
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.