Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Muuten hyvä kuva, mutta ekan vartin aikana häiriökohtia. Tarkastettu alusta loppuun Panasonicin nauhurilla 4.4.2016. Kyseessä on "Made in U.S.A."-laatunauha ja todella, todella harvinainen julkaisu vuodelta 1982. Mukaan kauppaan myös DVD-rippi, jonka tästä tarkastuksen yhteydessä tein. Postituskulut 7,85 euroa lisätään voittohintaan ja samoilla postikuluilla kulkee maksimissaan kahdeksan kasettia. Myös nouto mahdollinen. Maksuaikaa saa sovitusti, mutta mikäli sinulla jo on paljon lunastamattomia Huutoja minulta, niin älä huuda huutokauppakohteistani. Osta heti-kohteita, voi edelleen varastoon kerätä minulta, mutta olen kyllästynyt maksamaan Huudon välityspalkkioita monen kuukauden edestä, ilman että olen itse edes kohteistani maksua saanut. Mieluummin otan pienemmän summan maksuvalmiilta huutajalta, kuin isomman hitaalta maksajalta.

Pako helvetistä (1980)

Escape from Hell

aka Femmine infernali ; Escape ; Hellfire on Ice, Part 2: Escape from Hell ; Infierno de las mujeres, El ; Evadées du camp d'amour, Les ; Flykten från helvetet

Ryhmä: Filmex

Etelä-Amerikan sademetsissä sijaitsee rangaistussiirtokunta, jota johtaa julma seksihullu Muller. Tämän vankilan naiset joutuvat raatamaan yli voimiensa ja sietokyvyn rajoille saakka. Raiskaukset ja muut väkivaltaisuudet ovat tavanomaisia ja käymässä oleva nuori lääkäri yrittää saada aikaan inhimillisemmät olosuhteet. Lopulta myös hänen täytyy hyväksyä Mullerin diktatuuri ja hylätä jalot yrityksensä. Ryhmä naisia suunnittelee uhkarohkeata pakoa, vaikka he tietävät, että useat heistä tulevat tapetuiksi, jos he epäonnistuvat. Nuori lääkärikin osallistuu pakosuunnitelmiin. Kun pakoyritys tulee ilmi, alkaa silmitön takaa-ajo ja ne naisista, jotka jäävät kiinni, joutuvat armottomasti julmien vahtien maahan poljettaviksi ja raiskattaviksi. Sisällä viidakon uumenissa käydään väkivaltaiset taistelut sekä asein että veitsin. Elokuva on erittäin realistinen, siksi herkkiä katsojia varoitetaan. Elokuva on kielletty alle 18-vuotiailta.

Ohjaus:
Edoardo Mulargia

Käsikirjoitus:
Sergio Chiusi
Roberto Estévez
Anthony La Penna
Edoardo Mulargia


Näyttelijät:
Antonio De Teffè
Ajita Wilson
Christina Lai
Cintia Lodetti
Luciano Pigozzi
Serafino Profumo
Maite Nicote
Yael Forti
Zaira Zoccheddu
Adelaide Cendra
Angela Martinelli
Gilberto Galimberti
Anna Maria Panaro


Maa: Spain / Italy

Genre: Drama / Thriller / Crime

Kategoria: Women in Prison
 



MiscInfo:
Jakelu: Trixab Film Ab (alussa myös Trixin kilpikonnaintro.)
Also available with "Eldorado Video Oy" -stickers.




Kuvasuhde: 1.78:1

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
199,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 23:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.