Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kovakantinen lainastonpoistokirja vuodelta 1991 . Runsaasti kuvia ja tietoa ja hienoja kuvia,  ostajalle postikulut.

Kirjassa on Armi Aavikko, Anne Pohtamo, Riitta Väisänen , Sanelma Vuorre, Suvi Lukkarinen ja kirjan kannen kuva on kolmannessa kuvassa jossa on Sanelma Vuorre ja muutakin tietoa hänestä myös hänen hääkuvansa .

Kuvan tumma kaunotar on vuoden 1963 mannekiinikuningatar Marita Palmgren .

Muuten ehjät sivut on mustekynällä usealla sivulla alleviivauksia muttei estä lukemista jos ei ole kovin kranttu, muuten  on hyvä kuvineen ja tarinoineen.  Missejä/ mannekiineja ja muita kaunottaria kuvia ja tietoa :  Enimmäisessä kuvassa on Leena Brusin iso sivunkokoinen kuva ja Sari Aspholm .  

Heidi Lindholm , Maj-Len Eriksson, Johanna Runio, Pirjo Laitila ,Sirpa Suosmaa, Satu Östring, Virpi Miettunen , Nina Utrilainen, Irene Karvola, Anneli Kangas, Armi Kuusela ja muita missejä ja mannekiineja. 

Ensimmäinen mannekiinikuningatar valittiin v. 1954 Tarja Harala.  Myös lapsimannekiinit saavuttivat heti hyvän menestyksen. 

Mannekiinikuningattaria neljältä vuosikymmeneltä , vuosilta 1954-1990. Kotimaisia ja kansainvälisiä kauneuskuningattaria.

Coco Chanel, Suurten muotitalojen näytöksiä. Kutsuja, edustusta, julkisuutta.  Muotitalot ja mallitoimistot. Valokuvaajat sekä suurten muotitalojen näytöksiä.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
0,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.5.2024 4:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.