Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pulmuset - Married with children (1987-1997) koko sarjan DVD Boksi

Bundyn perheen arki ja elämä ovat täynnä odotettuja ja odottamattomia vastoinkäymisiä - katsojien riemuksi; kaikkiaan 11 tuotantokautta ja 263 jaksoa!

Ed O'Neill (Moderni Perhe), Katey Sagal (Sons of Anarchy), Amanda Bearse (Fright Night), Christina Applegate (Mars Attacks), David Faustino (Twilight Zone)

Äänestetty kaikkien aikojen parhaiden komediasarjojen joukkoon

  • Rotten Tomatoes pisteet 99/100
  • Aluekoodi R2 = näkyy suomi laitteilla

Englanti tekstitys (ei saatavilla suomeksi)

Harvinaisuus

 

 

Pulmuset on tilannekomediasarja, joka kertoo chicagolaisen alempaan keskiluokkaan kuuluvan Bundyn perheen hupaisan kaoottisesta elämästä lähiössä.

Se kehitettiin vastapainoksi 1980-luvun ”onnellisista perheistä” kertoneille televisiosarjoille kuten Bill Cosby Show tai Perhe on paras. Niiden vastakohtana Pulmusten tyyli oli suorasukaista, seksuaalisesti vihjailevaa ja huonokäytöksistä.

Perheeseen kuuluvat sovinistinen ja alistunut kenkämyyjä-isä Al (Ed O’Neill), kotirouva-äiti Peggy (Katey Sagal) joka ei juuri siivoa eikä laita ruokaa, yksinkertainen ja hutsahtava blonditytär Kelly (Christina Applegate), näsäviisas poika Bud (David Faustino) ja Buck-koira.

Bundyn perheen naapurina on Rhoadesin pariskunta, Steve (David Garrison) ja Marcy (Amanda Bearse). Viidennellä tuotantokaudella Marcy menee naimisiin uuden miehen, Jefferson D’Arcyn (Ted McGinley) kanssa.

Tunnussävelmänä on Frank Sinatran esittämä ikivihreä: Love and marriage.

Sarja on hulvaton sikermä tilanteita ja verbaliikkaa, jotka tuovat hymyn, tyrskähdykset ja naurun remakan takaisin kotisohville.

Katso ja nauti.

 

Sarjan luoja: Michael G Moye (Thw Jeffersons), Ron Leavitt (Happy Days)

Näyttelijät: Ed O'Neill (Cruising, Dragnet), Katey Sagal (Futurama), Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison, Ted McGinley, Kevin Curran, Buck, Lucky, Harold Sylvester, E E Bell, Dan Tullis jr, Tom McLeister, Gita Isak, Frank Lloyd, Ed Hall, Shane Sweet +++ Kari Wuhrer, Tia Carrere, Stephen Dorff, Linda Blair, Fergie, Mink Stole, Casper Van Dien, Robert Englund, Wolfman Jack, Traci Lords, Bubba Smith, Matt LeBlanc, Letha Weapons, B.B. King, Waylon Jennings, Robby Krieger (The Doors), Frank Bello Joey Belladonna (Anthrax)

 

Kesto: 100 tuntia / 263 jaksoa

Aluekoodi: R2 = eurooppa

kansien kieli: saksa

Kuva: 4:3 alkuperäinen

Ääni: Englanti

Tekstitys: Englanti (ei suomea, aikanaan vain muutama jakso (9) on julkaistu suomeksi)


 

Kunto: uudenveroinen

 

 

Katso myös muut kohteeni: http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1989369

Keräily/harvinaisuuksia yms

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


125 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 1:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.