Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään kuvien Samsung Galaxy Watch 3 45mm 4G LTE -alykello, mukana laatikko pahveineen ja kaikki uutena mukana tulleet kilkkeet alkuperäistä laturia ja ohjekirjasia myöten. Kellossa kiinni olevan nahkarannekkeen lisäksi mukana tulee metallipunosranneke josta toinen kiinnitystappi rikki ja pieni vekki toisessa rannekkeenpuoliskossa.

  • Vedenkestävyys 50m
  • Amoled -näyttö
  • täyttää MIL-STD-810G-sotilasstandardin vaatimukset
  • Gps
  • Älykellossa on 8 GB sisäistä tallennustilaa sekä Spotify-sovellus
  • Sisäänrakennettu 340 mAh akku tarjoaa jopa 56 tunnin akkukeston. Akku voidaan ladata mukana toimitettavan langattoman laturin avulla(todellinen akkukesto riippuu käytöstä ja aktivoiduista toiminnoista).
  • Laite voi myös mitata veresi happipitoisuutta sekä unesi laatua, ja näin ollen tarjota hyödyllistä tietoa terveydestäsi ja stressitasostasi. Urheilun aikana Galaxy Watch 3 -älykello voi esimerkiksi mitata tasapainoa, askelten pituutta sekä maakontaktia. Valitse esiasetettu liikuntasuunnitelma tai luo omasi.
  • Laite tukee sykemittausta elektrokardiogrammilla, jonka ansiosta havaitset epänormaalit sykkeet. Voit käyttää mittaria Samsung Health Monitor -sovelluksen kautta.
  • tallentaa REM-syklisi, syvän unen ja unen kokonaiskeston, pisteyttää sen ja auttaa näin parantamaan leposi laatua
  • kellossa on yli 120 kotitreeniä, joten se kannustaa harrastamaan liikuntaa sopivina aikoina. Valitse sopiva treeni puhelimeltasi ja heijasta se TV:lle – treenatessasi näet sieltä syketietosi reaaliajassa. Ridge Sport Band -hihnan avulla saat vieläkin tarkemmat tilastotiedot.
  • kellon juoksuopas auttaa pysymään halutussa vauhdissa, samalla kun se antaa vinkkejä treenin aikana. Kehittynyt algoritmi analysoi liikkumistapaasi, jotta voit parantaa kuntoasi ja ehkäistä vammoja. Voit myös mitata VO2-maksimiarvot ja pysyä selvillä päivittäisistä, viikoittaisista ja kuukausittaisista treeneistäsi suoraan puhelimesi kautta.

Oikein hyvässä oleva kello, n. 3 vuotta vanha ja käytetty satunnaisittain/kausittain, latailtu säännöllisesti ja pitää latauksensa hyvin. Lasi siistissä kunnossa ja nahkarannekekin vielä oikein hyvässä käyttökunnossa vaikkei uusi enää olekaan. Maksanut uutena yli 300€! Tästä edullisesti älykelloa pitkäksi aikaa, lisätietoja kellosta vamistajan sivuilta: https://www.samsung.com/fi/business/watches/galaxy-watch/galaxy-watch3-r845-sm-r845fzkaeud/


Maksu tililleni tilisiirrolla/mobile paylla 3 vrk sisällä huudosta jonka jälkeen tuote lähtee pikaisesti joko kirjeenä tai hyvin pakattuna huutopakettina postiin tuotteen koosta riippuen, huutopaketin noutopisteeseen en pysty vaikuttamaan vaan se tulee automaattisesti lähimpään noutopaikkaan. Useampi tuote samoilla toimituskuluilla, kysy kuitenkin lopulliset toimituskulut ennenkuin maksat. Myös nouto onnistuu ennakkoon sovitusti, käteismaksu tasarahalla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
44 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2024 21:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.