Kuvaus

Tuotteen SINGER Simple 3337 Automatic sewing machine Electric kuvaus


SINGER Simple 3337 Automaattinen ompelukone sähkökäyttöinen

Tervetuloa ompelun maailmaan yksinkertaisella ja käyttäjäystävällisellä SINGER Simple 3337 -ompelukoneella. Tämä sähkökäyttöinen ompelukone tarjoaa helppoa ja tehokasta ompelua kaikille ompelutarpeillesi.

Automaattinen toiminta

  • Ompelukoneessa on automaattinen toiminto, joka helpottaa ompelua. Se säätää automaattisesti langankiristystä ja ommelpituutta, jolloin saat aina tasaisen ja ammattimaisen lopputuloksen.
  • Automaattisen langankatkaisijan ansiosta voit unohtaa saksien käytön. Ompelukone katkaisee langan automaattisesti jokaisen ompelukerran päätteeksi.

Monipuoliset ommelvalinnat

  • SINGER Simple 3337 -ompelukoneessa on laaja valikoima erilaisia ommelvaihtoehtoja. Voit valita erilaisia suoria ommelta, koristeommelta sekä napinläven, jotta voit toteuttaa erilaisia ompeluprojekteja.
  • Voit myös säätää ommelleveyttä ja -pituutta tarpeidesi mukaan. Näin voit luoda juuri haluamasi lopputuloksen jokaiseen ompelutyöhön.

Käyttäjäystävällinen suunnittelu

  • Simple 3337 -ompelukonetta on helppo käyttää, kiitos sen selkeän ja yksinkertaisen käyttöliittymän. Aloittelijat ja kokeneemmat ompelijat voivat hyödyntää sen helppokäyttöisiä toimintoja ilman turhaa vaivaa.
  • Ompelukoneen mukana tulee myös kattava käyttöohje, josta löydät selkeät ohjeet ja vinkit erilaisiin ompeluprojekteihin. Näin voit aloittaa ompelun heti ilman p
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 vrk 19 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.