Kuvaus

Tuotteen Tefal Virtuo FV1710 silitysrauta Höyrysilitysrauta 1800 W Vihreä, Valkoinen kuvaus


Tefal Virtuo FV1710 silitysrauta Höyrysilitysrauta 1800 W Vihreä, Valkoinen

Tefal Virtuo FV1710 on tehokas ja monipuolinen höyrysilitysrauta, joka tekee vaatteiden silittämisestä vaivatonta ja miellyttävää. Sen innovatiiviset ominaisuudet ja käyttäjäystävällinen suunnittelu tekevät siitä täydellisen valinnan kotitalouksiin.

Tehokas höyryntuotto

Tämä höyrysilitysrauta tarjoaa korkean höyryn lisäyksen nopeudella 80 g/min, joka poistaa tehokkaasti rypyt ja taitokset vaatteista. Voit nauttia vaatteidesi täydellisestä sileydestä ja virheettömästä ulkonäöstä ilman vaivaa.

Tarkka lämpötilan säätö

Tefal Virtuo FV1710:ssä on tarkka lämpötilan säätö, joka mahdollistaa erinomaisen suorituskyvyn eri kankaiden silityksessä. Voit valita optimaalisen lämpötilan jokaiselle vaatekappaleelle, jotta vältät vahingossa vaatteiden polttamisen.

Käyttäjäystävällinen suunnittelu

Tämä höyrysilitysrauta on suunniteltu mukavaksi ja helppokäyttöiseksi. Se sopii täydellisesti käteen ja sen ergonominen muotoilu vähentää käden väsymistä. Lisäksi sen kevyt rakenne tekee siitä vaivattoman käyttää pitkiäkin aikoja.

Kestävä ja luotettava

Tefal Virtuo FV1710:n korkealaatuinen rakenne takaa sen kestävyyden ja luotettavuuden pitkäaikaisessa käytössä. Voit luottaa siihen, että tämä silitysrauta säilyttää suorituskykynsä ja laadukkaan höyryn tuotannon pitkään.

Tefal Virtuo FV1710

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 7 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.