Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tehosta pelikokemustasi matkoilla mekaanisen The Shrimp Model 1 -pelinäppäimistön avulla. Se sisältää Gateron G Pro -kytkimet, Cherry-malliset näppäinhatut sekä 25 näppäimen kansainvälisen asetelman, joka korostaa pelaamiseen tarvittavat näppäimet.

Mekaaninen The Shrimp Model 1 -pelinäppäimistö on uusi matkakumppanisi pelaamiseen, sillä se mahtuu mukavasti reppuun pelihiiren kanssa. Gateron G Pro -kytkimet ja Cherry-malliset näppäinhatut varmistavat, että tämä huippukompakti näppäimistö ei tuota pettymyksiä.

Muotoilu: Näppäimistö on sekä käytännöllinen että upean näköinen ja tuntuinen. Huippukompakti näppäimistö tarjoaa minimalistisen ja hienostuneen muotoilun, joka täydentää muita pelivarusteitasi.

Gateron G Pro -kytkimet: Näppäimistö sisältää Gateron G Pro -kytkimet, jotka tarjoavat hiotun ja sulavan toiminnan aidon taktiilin vasteen takaamiseksi pelaamisen aikana.

Cherry-malliset näppäinhatut: Pelaaminen on varmasti mukavaa Cherry-mallisten näppäinhattujen ansiosta, jotka ovat matalampia ja paremmin muotoiltuja kuin useimmat muut näppäinhatut.

RGB: Näppäimistö valaisee pelikokemuksen RGB-valojen sekä upeiden tehosteiden avulla. Näppäinhatut tarjoavat ylikokoiset kirjaimet, jotka päästävät enemmän valoa läpi.

Lisäominaisuudet:
- Pehmustettu ja teksturoitu magneettinen rannetuki
- Hallintanupit
- Multimediaohjaus
- Fn-kerros (tuplatoimintaiset näppäimet)
- USB-C-liitäntä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


29,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 18:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.