Tuote on myyty käyttäjälle ck hintaan 2,50 €

Kuvaus

Alkuperäinen hyväkuntoinen kasetti. Kunto tarkastettu Panasonicin nauhurilla 12.4.2024. Melko viihdyttävä pätkä, joka monessa suhteessa oli tekoaikaansa nähden edellä aikaansa. Taitaa olla myös melko harvinainen julkaisu, kun en muista tällaiseen vuokrakasettiin ennen törmänneeni. Mukaan kauppaan myös DVD-rippi, jonka tästä tarkastuksen yhteydessä tein. Postituskulut 7,85 euroa lisätään voittohintaan ja samoilla postikuluilla kulkee maksimissaan kahdeksan kasettia. Myös nouto mahdollinen. Maksuaikaa saa sovitusti, mutta mikäli sinulla jo on paljon lunastamattomia Huutoja minulta, niin älä huuda huutokauppakohteistani. Osta heti-kohteita, voi edelleen varastoon kerätä minulta, mutta olen kyllästynyt maksamaan Huudon välityspalkkioita monen kuukauden edestä, ilman että olen itse edes kohteistani maksua saanut. Mieluummin otan pienemmän summan maksuvalmiilta huutajalta, kuin isomman hitaalta maksajalta.

Tietokonemurha (1996)

Twilight Man

aka Twilight Man - mies hämärässä

Ryhmä: Finnkino (FI)

YLIOPISTON PROFESSORI JORDAN COOPER (TIM MATHESON) ON TYYTYVÄINEN RAUHALLISEEN ELÄMÄÄNSÄ, KUNNES KOHTALO HEITTÄÄ HÄNEN TIELLEEN PAHOLAISMAISEN HAKKERIN HOLLIS DEITZIN (DEAN STOCKWELL). JORDANILLE SAIRAALLOISEN KATEELLINEN HOLLIS VALJASTAA KOKO KIISTELLYN TEKNISEN OSAAMISENSA TUHOTAKSEEN VIHANSA KOHTEEN ELÄMÄN JA SAADAKSEEN HÄNET SYYTTEESEEN MURHASTA.
JORDAN JOUTUU PAKENEMAAN. ETSIESSÄÄN EPÄTOIVOISESTI PIILOPAIKKAA HÄNELLE SELVIÄÄ, ETTÄ AINOA MAHDOLLISUUS MURTAA PAINAJAINEN ON KOHDATA SE KASVOISTA KASVOIHIN.

Ohjaus:
Craig R. Baxley

Käsikirjoitus:
Pablo F. Fenjves
Jim Korris


Näyttelijät:
Tim Matheson
Dean Stockwell
L. Scott Caldwell
Joel Polis
Yvette Nipar
Georgann Johnson
Katherine LaNasa
Leslie Neale
Zachary McLemore
Jim Grimshaw
Rick Warner
Michael Harding
Andrew Masset
Desiree Marie Velez
Amy Parrish
Keith Flippen
Jeffrey Pillars


Maa: USA

Genre: Thriller
 


Id: 727231



Kuvasuhde: 1.33:1 (4:3)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
2,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 20:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.