Tuote on myyty käyttäjälle Stimbe67 hintaan 21 €

Kuvaus

Ei aivan lapsille suositeltava suomalainen Tintti-mukaelma ”Seitsemän kristallipulloa”. Kyseessä on harvoin liikkeellä oleva ensipainos vuodelta 1995, koska toinen painos ilmestyi vuonna 2016 ja koska ostin tämän lehden vuonna 2000, mikä näkyy omistajanimessäni ja vuosiluvussa. Ensipainoksenkin ilmestymisvuositiedot vaihtelevat: varhaisin on ilmoitettu vuodeksi 1991 ja myöhäisin 1996 sekä todennäköisin vuodeksi 1995 (sarjakuvamuseon tieto).

Lehdessä ei ole painopaikkaa, ei painoajankohtaa eikä kustantajaa, vaan ”kustantajaksi” on nimetty ”Kust anusosakeyhtiö”.

Lehden koko on 21 x 29,5 senttiä, paksuus 0,4 senttiä ja paino 245 grammaa.

Kaikki sivut ovat ehjiä ja tahrattomia, myös kansi ja selkämys. Kannessa on aavistuksen verran kuvissakin näkyvää käyttökulumaa. Neljännessä kuvassa näkyy, kuinka selkämys on hieman kaarella muuhun lehteen nähden.

Lähetän lehden A4-kirjekuoressa. Lehden ja kuoren paino on yhteensä tukipahveineen noin 300 grammaa. Lähetyksen hinta on postin tunnusluvulla jäljitettävänä pikkupakettina 5,90 euroa.

Mikäli sama huutaja ostaa useamman myytävänä olevan kohteeni, niin lähetän mielelläni kaikki huudot samassa kuoressa tai paketissa, jotta lähetyskulut jäävät mahdollisimman alhaisiksi.

Lehden voi myös noutaa Ikaalisista, jolloin lähetyskuluja ei tule.

Maksu vasta sitten, kun lehti on ostajalla. En käyttänyt tässä huutoturvaa, koska siinä lähetysmuoto on Matkahuolto, ei posti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
21 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.4.2024 13:31
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.