Kuvaus

 

Koe Sonic ennennäkemättömällä tavalla!

Maailmat törmäävät toisiinsa Sonic the Hedgehogin uusimmassa huippunopeassa seikkailussa! Kadonneita Kaaos-smaragdeja etsiessään Sonic jää jumiin muinaiselle saarelle, joka kuhisee epätavallisia olentoja. Taistele voimakkaiden vihollisten laumoja vastaan, kun tutkit henkeäsalpaavaa toiminnan, seikkailun ja mysteerien maailmaa. Kiihdytä uusiin korkeuksiin ja koe huippunopean, avoimella alueella tapahtuvan tasohyppelyvapauden jännitys, kun kisailet viiden massiivisen Starfall-saaren halki. Hyppää seikkailuun, käytä muinaisia voimia ja taistele pysäyttääksesi nämä uudet salaperäiset viholliset. Tervetuloa Sonic-pelien evoluutioon!

Peliominaisuudet:
 

  • Koe täysin uusi avoimen alueen tasohyppely
    Juokse viiden massiivisen ylimaailman saaren halki, jotka ovat täynnä tiheitä metsiä, ylitsevuotavia vesiputouksia ja tulikuumia aavikkomaisemia, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset toimintatasohyppelyhaasteensa ja kätketyt salaisuudet paljastettavana.

 

  • Ennennäkemätöntä nopeaa vapautta
    Seikkaile Starfall-saarilla ja näe, mitä jokaisella saarella on tarjottavanaan nopeudella, johon vain Sonic pystyy. Kulje haluamallasi tavalla ja löydä sivutehtäviä, ratkaise arvoituksia, kiipeä valtaviin rakennelmiin, käy kalassa ja kohtaa matkan varrella pari ystävällistä kasvoa...

 

  • Haasta itsesi kyberavaruudessa
    Tutustu eri puolille saarta siroteltuihin portaaleihin ja uskaltaudu Cyber Space -tasoille, joissa on tyypillistä 3D-tasohyppelyä Sonicin vauhdilla, täynnä haasteita, jotka asettavat taitosi koetukselle.

 

  • Taistele kybervoimilla
    Starfall-saarilla asuu outoja olentoja, joita Sonic ei ole koskaan ennen kohdannut. Käytä täysin uutta taistelujärjestelmää ja taitopuun päivityksiä taistellaksesi strategisesti yhdistelemällä liikkeitä, kuten väistöjä, torjuntoja, vastaiskuja, komboja ja uutta Cyloop-ominaisuutta, jotta voit kukistaa salaperäisiä vihollisia ja kolossaalisia titaaneja.

 

  • Uusi seikkailu täynnä salaperäisyyttä ja juonittelua
    Astu Sonicin kenkiin ja matkaa paljastamaan robottilaumojen vaivaaman muinaisen sivilisaation jäänteiden mysteerit. Kun sinulla on vain kourallinen kysymyksiä ja ruumiiton ääni opastamassa sinua, lähde pelastamaan ystäviäsi ja Starfall-saarten arvoituksellisia asukkaita kolossaaliselta, koneistuneelta uhalta.

Katso myös muut kohteeni! Image result for clipart

Löytyy paljon videopelejä uutta, vanhaa, retroa, tulevaa, käsikonsolia, tietokonetta:

Nintendo

Virtual Boy/Gameboy/Color/Advance/Ds/3ds/Lite/Dsi

Nes/Snes/Saturn/N64/Famicom/Gamecube/Wii/WiiU/Switch

Xbox

Xbox360/Xbox One/X/Elite

Playstation

Ps1/Psx/Ps2/Ps3/Ps4/Ps Vr

PC

Windows/Microsoft/Apple/Sony/Samsung

Elokuvia:

Lasten, Draama, Toiminta, Kauhu, Tieteiselokuva, Sci-fi, Komedia, Erotiikka, Anime, Dokumentti, Kotimainen, Ulkomainen

Kirjoja:

Bestselleri, Uutuus, Vanha, Koulu, Aku Ankka, Dekkari, Trilleri, Elämänkerta, Muistelma, Historia, Musiikki, Seksi, Ruoka, Juoma, Manga, Psykologia, Terveys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 91 vrk 17 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

35 € Sulkeutuu 91 vrk 17 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.