Kuvaus

Tuotteen VIKING LHOTSE TREKKING POLES BLACK/RED kuvaus


VIKING LHOTSE TREKKING -SAUVAT MUSTA/PUNAINEN

Uudet Viking Lhotse -vaellussauvat ovat täydellinen valinta kaikille vaelluksille ja retkeilyyn. Sauvojen tyylikäs musta/punainen väriyhdistelmä antaa sinulle tyyliä ja varmuutta liikkuessasi luonnossa.

Kestävä rakenne

Nämä vaellussauvat on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät kovaa käyttöä ja vaihtelevia sääolosuhteita. Voit luottaa sauvan luotettavuuteen vaativissakin olosuhteissa.

Säädettävä pituus

Viikingin Lhotse-sauvat on suunniteltu sopimaan erikokoisille käyttäjille ja erilaisille maastoille. Sauvojen pituutta voi säätää helposti ja nopeasti, joten saat aina juuri sopivan pituiset sauvat käyttöösi.

Vaimentava iskunvaimennusjärjestelmä

Nämä vaellussauvat on varustettu innovatiivisella iskunvaimennusjärjestelmällä, joka vähentää rasitusta nivelille ja lihaksille. Voit nauttia pidemmistä vaelluksista ilman turhia väsymyksen tunteita.

Parempi pito

Sauvojen ergonomisesti muotoiltu ja pehmustettu kahva tarjoaa erinomaisen pidon ja mukavuuden pitkilläkin retkillä. Voit luottaa sauvan pitävyyteen kaikenlaisissa maastoissa ja sääolosuhteissa.

Kevyt ja kannettava

Nämä Viking Lhotse -vaellussauvat ovat kevyet ja helposti taitettavissa, mikä tekee niiden kuljettamisesta ja säilyttämisestä helppoa. Voit ottaa ne mukaasi minne tahansa seikkailuun.

Luo uusia muistoja ja nauti luonnosta Viking Lhotse -vaellussauvojen avulla. Hanki

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 vrk 1 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.