Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien mukainen erä miesten anadigi ja Digi kelloja:

Leijona k194, välillä Digi puoli heräilee koputtelemalla, itse kello puoli ei ja sekunttiviisari puuttuu? Lasite naarmuinen.

Seiko H357-502A, toimiva mutta viikossa jätättänyt tunnin, uusi Hirsch nahkaranneke, vetonuppi ilmeisesti poikki kun tulee vetäessä eikä näin kellon aikaa saa siirrettyä, lasite kaipaa kiilloitusta, muutoin ok kuntoinen.

Citizen 41-8013 sf-8-u, siistikuntoinen, lasitteessa vain muutama naarmu, uudella paristolla ei herännyt henkiin enkä sen ihmeemmin alkanut tutkimaan kun oma osaaminen rajoittuu pariston vaihtoon... hieno kuntoinen alkuperäinen citizen ranneke.

Casio AQ-301G, toimii mutta kello puoli jätättää, alkuperäinen Casio ranneke , kultauksissa kulumaa ja lasitteessa kevyttä naarmua, muutoin ok kuntoinen.

Casio AX-210, kaikin puolin toimiva peli, herätys toiminnot toimivat kuten myös ajansäädöt, alkuperäinen ranneke, LCD näyttö täysin ehyt, kopassa kulumaa muutoin ok kuntoinen ikäisekseen.

Tästä alan harrastajalle pienellä puhteella muutama suhteellisen harvinaisempi anadigi/Digi rannekello keräilyyn.

Lisää kuvia saa tarvittaessa pyytämällä sähköpostiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


220 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.4.2024 13:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
muokattu 23.5. klo 11:42

Meikäläinen vois ostaa ton Casio AX-210, jos se on vielä myynnissä. Se ei valitettavasti ihan huippukuntoinen ole, mutta voin maksaa siitä 44 euroa.

21.4. klo 14:22

Olisin kiinnostunut pelkästään Seiko H357-502A. Voiko laittaa erilliseksi kaupaksi?