Kuvaus

Tuotteen Yeelight YLYD11YL night-light Plug in night-light kuvaus


Yeelight YLYD11YL yövalo

Tuo valoa ja mukavuutta kotiisi Yeelight YLYD11YL yövalon avulla. Tämä käytännöllinen ja tyylikäs yövalo on suunniteltu helpottamaan pimeässä liikkumista ja luo miellyttävän tunnelman makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen tai mihin tahansa tilaan.

Tämän yövalon ominaisuudet tekevät siitä erityisen houkuttelevan:

  • Tehokas valaistus: Yeelight YLYD11YL yövalo tarjoaa kirkkaan ja tasaisen valaistuksen, joka riittää valaisemaan koko huoneen ilman häikäisyä.
  • Säädettävä kirkkaus: Voit helposti säätää yövalon kirkkautta tarpeesi mukaan. Valitse himmeämpi valo rentoutumiseen tai kirkkaampi valo lukemiseen.
  • Automaattinen himmennys: Yövalo reagoi ympäristön valaistukseen ja himmenee automaattisesti, kun ympärilläsi on tarpeeksi valoa. Tämä auttaa sinua säästämään energiaa ja varmistaa, että yöllä ei ole liikaa valoa.
  • Liiketunnistin: Yövalossa on myös liiketunnistin, joka havaitsee liikkeen ja syttyy automaattisesti tarvittaessa. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan pimeän käytävän tai portaikon valaisemiseen.
  • Pistorasia: Yeelight YLYD11YL yövalo on varustettu pistorasialla, joten voit käyttää sitä samanaikaisesti muiden kodinkoneiden tai elektroniikan kanssa.
  • Kestävä ja turvallinen: Yövalo on valmistettu kestävästä ja turvallisesta materiaalista, joka kestää pitkään ja on turvallinen käyttää.

Tuo valoa ja turvallisuutta kotiisi Yeelight YLYD11YL yövalon avulla. Til

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 7 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.