Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Alkuperäinen tyydyttäväkuntoinen Betakasetti kuvan pehmeässä kotelossa. Kyseessä ei siis ole VHS!!! Kuvassa kulumaraitaa, mutta Betanauhurit ovat erilaisia, eli saattaa näkyä paremminkin jollain toisella laitteella. Tarkastettu Sonyn nauhurilla 13.5.2019. Erittäin harvinainen Star Videon julkaisu ja kyseessä "Made in U.S.A."-laatunauha. Mukaan kauppaan myös DVD-rippi, jonka tästä tarkastuksen yhteydessä tein. Postituskulut 7,85 euroa lisätään voittohintaan ja samoilla postikuluilla kulkee maksimissaan kahdeksan kasettia. Myös nouto mahdollinen. Maksuaikaa saa sovitusti, mutta mikäli sinulla jo on paljon lunastamattomia Huutoja minulta, niin älä huuda huutokauppakohteistani. Osta heti-kohteita, voi edelleen varastoon kerätä minulta, mutta olen kyllästynyt maksamaan Huudon välityspalkkioita monen kuukauden edestä, ilman että olen itse edes kohteistani maksua saanut. Mieluummin otan pienemmän summan maksuvalmiilta huutajalta, kuin isomman hitaalta maksajalta.

Yön 1000 silmää (1970)

Skräcken Har 1000 Ögon

aka Bolmört i mitt öra ; Fear Has a 1,000 Eyes ; Natten har 1,000 ögon ; Envoutées, Les ; Giochi erotici di una giovane assassina

Ryhmä: Star Video (w/ Star-logo)

Piinaavan jännittävä eroottinen ruotsalainen jännityselokuva. Kielletty alle 18-vuotiailta. Yön silmät vaanivat uhrejaan yön pimeydestä. Kuumempi kuin useimmat jännärit.

Ohjaus:
Torgny Wickman

Käsikirjoitus:
Inge Ivarson
Torgny Wickman


Näyttelijät:
Hans Wahlgren
Anita Sanders
Solveig Andersson
Barbro Hiort af Ornäs
Willy Peters
Gösta Prüzelius
Suzanne Hovinder
Karin Miller
Maud Hyttenberg
Bertil Norström
Per-Axel Arosenius
Ulla Hedenberg
Mona Månsson Ivarson
Arne Ragneborn
Ewert Granholm


Maa: Sweden

Genre: Horror
 




Kuvasuhde: 1.33:1 (4:3)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
49,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 21:59
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.