Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Upea ja hillityn tyylikäs 750 valkokultainen timanttisormus.

Paino 11,7 grammaa

Koko 19-

Leveys edestä 9,2 mm

Leveys takaa kapeimmalta kohti 4,7 mm

Ei kaiverruksia

Leimat HHT, 750, D9

 

Aikoinaan kun ostin sormuksen käytettynä panttilainaamosta käytin kahdellakin kultaseppämestarilla näytillä ja kumpikin antoi erittäin hyvän suullisen arvion timantista sekä sormuksesta. Timantin leveys noin 4,2 mm, arvioitu paino 0,25ct. Erittäin hyvälaatuinen väritön timantti, valoisa hionta ja tehokkaallakaan luupilla ei löydy isompia sulkeumia.  Aivan tarkaa arviota tai todistusta timantista ei luonnollisesti voi tehdä tai kirjoittaa kiven ollessa kiinni sormuksessa.

Tämä timanttikantasormus oli alkujaan rodinoitu, mutta käytin sormuksen kiillotettavana ja kultaseoksen väri oli mielestäni hieno ja erikoinen, hivenen punaiseen taittava harmaan hopeinen. Päätettiin sepän kanssa jättää rodinoimatta ja siitä selkeästi etuna se ettei tämän väri muutu rodinoinnin kuluessa pois, mikä on tyypillistä rodinoiduissa valkokulta koruissa.

Erittäin siisti kunto. Luupilla löytynee pieniä naarmuja mutta ei mitään isompia kolhuja tai naarmuja, paljaalla silmällä näyttää hyvinkin siistiltä.

Mielestäni tämä sormus sopii aivan hyvin naiselle tai miehelle. Helppo pidettävä koska mukavan pyöreät reunat kantaosassa eikä timantti ole koholla, paksuus timantin kohdalta mitattuna noin 3,2 mm.

 

Lähetys minimissään postin S koon pakettina seurannalla. Myös kirjattuna tai postivakuutettuna lähetyksenä postin hinnaston mukaan.

 

kulta kultaa 18 karaatia kultasormus timattikantasormus kivisormus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


777 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 5:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.