Tuote on myyty käyttäjälle Nuppuninna hintaan 395 €

Kuvaus

Hintaan 395 euroa sisältyy kaksi rinnakkaista lippua Coldplayn konserttiin la 27.7. Olympiastadionille katsomoon B15 riville 10. Mahdollisuus kahteen lisälippuun näiden vierestä, jolloin hinta 790€/4 lippua. Lipuissa lukee sivunäkymä mahd. näköes.  Sivussa paikka onkin, mutta lava, jossa bändi heiluu ja soittaa on pitkä. Ja valorannekemeri on iso osa kokemusta. 

Palautteistani https://www.huuto.net/kayttaja/104858 (yli 600 ja kaikki positiivisia, vanhimmat yli 20 vuoden takaa) näet, että rehti myyjä. Saat siis varmasti  liput, mikä ei valitettavasti ole välttämättä varmaa uusien myyjien kanssa. Kohde on osta heti kohde, joten painamalla osta-nappia liput ovat sinun. Liput ovat jo siirrettävissä Lippu.fi lippu-appiin. Lippukaupan tekeminen myös kasvokkain mahdollista.

 Coldplay Coldplay Coldplay Coldplay Coldplay Coldplay Coldplay Coldplay Coldplay Coldplay Coldplay Coldplay Coldplay Coldplay 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


395 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.7.2024 23:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
23.7. klo 11:58

Myisitkö 3kpl lippuja? Jos myyt niin paljolla?

muokattu 23.7. klo 13:57

Jos myyn kolme, jää yksinäinen lippu, joka hiukan hankala. Siksi mieluusti kaikki. Kyllä joku neljäs lähtijä varmaan löytyy mukaan?