Tuote on myyty käyttäjälle Risto28 hintaan 359 €

Kuvaus

Hintaan 359 euroa sisältyy liput kahdelle kaikkiin kolmeen Kansojen liigan otteluun Olympiastadionille: Suomi-Irlanti to 10.10., su 13.10. loppuunmyyty Suomi-Englanti https://www.lippu.fi/event/huuhkajat-uefa-nations-league-2024-olympiastadion-18616818/?affiliate=PLL  ja Suomi-Kreikka su 17.11. Liput ovat aikuisten lippuja.

Lisäksi hintaan sisältyy molemmille kuvan mukaiset uudet fanipaitat koossa L, XL tai XXL. Lippu ja teksti paidassa on kirjailtu merkki, eikä mikään printti. Paidat ovat 100% polyesteriä ja niissä on kosteutta siirtävä TCS Airflow -ominaisuus. 

Paikat ovat rinnakkain katsomoon E1 riville 23. Näet sijainnin toisesta kuvasta. Liput ovat pdf-lippuja, joten toimitus esimerkiksi sähköpostilla. Paita posti tms. ostajan lukuun tai tapaaminen, joka onnistuu Töölössä tai sopivan fillarimatkan päässä . Nouto onnistuu myös ekana pelipäivänä stadikan vierestä.Palautteista (yli 650 ja kaikki positiivisia, ja vanhimmat yli 20 vuoden takaa) näet, että rehti myyjä, joten saat toimivat liput. 

Mahdollisuus kahteen lisälippuun eli neljään rinnakkaiseen paikkaan. Ja kaikille tietenkin paidat, jotta Stadikka on valkoinen.

Huuhkajat, Oi Suomi on, UEFA, Nations league, Olympiastadion valkoiseksi, kansojen liiga, kansojen liiga

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


359 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.8.2024 0:17
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.