Tuote on myyty käyttäjälle Bmw745 hintaan 26 €

Kuvaus

*21 K / 875 KULTAINEN RIIPUS 2,38 g*

JA EIKUN HUUTAMAAN :)

*KUVIEN MUKAINEN ARVOKAS ARABIKULTAINEN KORU, JOKA TEHTY 21 KARAATIN KULLASTA JA JOSSA KORISTEINA 14 PIENTÄ KIVEÄ. OLISIKO ZIRKONEITA TAI VASTAAVIA.

*RIPUSTUSLENKISSÄ TEKIJÄLEIMA "ZM" JA PITOISUUSLEIMA 21 K (875). TUO LENKKI ON JUOTETTU KIINNI ITSE RIIPUKSEEN, JONKA KOKO ON 17 mm * 15 mm (ILMAN LENKKIÄ). RIIPUS ON HYVÄKUNTOINEN JA LÄHES UUDEN NÄKÖINEN.

**KERÄÄ SAALIS JA YHDISTELLÄÄN OSTOJA, SÄÄSTETÄÄN SAMALLA POSTIKULUISSA!**

**ILMOITTELE SITTEN, KUN HALUAT PISTÄÄ HUUTOPELIN POIKKI JA KOTIUTTAA MAKSAMASI ESINEET**

*TÄSSÄ MAKSUAIKA 7 VRK KOHTEEN SULKEUTUMISESTA*

*TOIMITETAAN JOKO SEURATTAVANA PIKKUPAKETTINA 6,00 € TAI TAVALLISENA KIRJEENÄ ILMAN SEURANTAA 3,00 €. TOIMITUSTAVAN VOI ITSE VALITA.

RIIP21K

**KIITOS SINULLE**

Lisätty 8.5.2024 21:48

Lisätty vielä vaakakuva. Olisin vaihtanut vielä yhden kuvista toiseen, jossa olisi näkynyt paremmin tuo 21K -leima. Siihen ei ollut enää mahdollisuutta, kun kohdetta on jo alettu huutaa. Tuo nk. arabikulta on pehmeää ja lähes puhdasta kultaa, kuparia siinä on vähemmän kuin meidän yleisesti käytetyissä 585 -kullan pitoisuuksissa. Tästä johtuen arabikullan väri on keltaisempi kuin kultasekoituksessa, jossa on käytetty enemmän kuparia. Sehän antaa kullalle punaisen värin vivahteen (sekä lisää painoa). Tämän päivän 21 K kullan hinta näyttää olevan 63,92 € / g, joten vaikka arabikulttuuri tuntuisi vähän vieraalta, niin tuosta korusta voisi olla vaikkapa sijoituskullaksi.

Lisätty 10.5.2024 15:35

HUOMIO HUUTAJAT! NYT EMME OLE ENÄÄ PELKÄN MUTU -TIEDON JA VANHOJEN KUULOPUHEIDEN VARASSA SEN SUHTEEN, ETTÄ MINKÄLAISESTA KULLASTA ON KYSYMYS.

KÄVIN TÄNÄÄN PAIKALLISESSA KULTATUKKU -LIIKKEESSÄ ARVIOITUTTAMASSA TÄMÄN KORUN. LIIKKEESSÄ TEHTIIN HAPPOTESTI JA TODELLAKIN TUO TESTIVIIVA NÄYTTI MINIMI KULTAPITOISUUDEKSI 14K (TOSIN 18K VIIVA EI KADONNUT KOKONAAN). ELI KYSEESSÄ EI OLE SITTENKÄÄN 21K KULTAPITOISUUS, VAIKKA VASTOIN PAREMPAA TIETÄMYSTÄ OLEN ILMOITUKSESSA NÄIN ESITTÄNYT. KULTAPITOISUUKSIEN MERKINTÄTAVAT NÄYTTÄVÄT OLEVAN VÄHÄN ERILAISET ARABIMAAILMASSA! KIITOKSIA KOMMENTTIEN LÄHETTÄJILLE, JOTKA SAIVAT MINUT VIELÄ VARMISTAMAAN TÄMÄN ASIAN! PAIKALLINEN KULTATUKKU OLISI OLLUT VALMIS MAKSAMAAN TÄSTÄ KORUSTA 14K -KULLAN MUKAAN, JOTEN TÄSTÄ ETEENPÄIN  KORU MYYDÄÄN 14K (585) KULTANA. PAHOITTELUT KAIKILLE!

MIKÄLI TÄMÄN HETKINEN VOITTOHUUTAJA (10.5.2024 15.35) EI HALUA JOKO LUNASTAA TAI MAKSAA TÄTÄ KORUA, ON SE IHAN OK. SELVITÄN ASIAN SITTEN HUUDON YLLÄPIDON KANSSA. TÄSTÄ ETEENPÄIN KUITENKIN KORUA MYYDÄÄN SIIS 14K -KULTAKORUNA.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
26 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 15:19
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
muokattu 10.5. klo 15:33

Iltapäivää.


Kuinka paksu ketju mahtuu ripustuslenkin läpi?

10.5. klo 15:48

Ripustuslenkin sisähalkaisija on noin 4,5 mm ja se on melko pyöreä kauttaaltaan. Tuosta päivityksestä vielä, tuo kultapitoisuuden muutos 21K:sta 14K:ksi on nolo, mutta halusin sen ilman muuta tehdä, koska pyrin myöskin rehteihin ja rehellisiin kauppoihin!

muokattu 10.5. klo 13:42

Iltapäivää.

Kiitos vastauksestasi.

Itse asiassa ei riipuksissa olekaan leimoja vaan leimat ovat aina lenkissä.

10.5. klo 15:39

Hei sansrival! Lue uusin päivitys tähän myynti-ilmoitukseen.. Hyvät kysymyksesi saivat minut liikeelle Kultaliikkeen suuntaan ja ilmoitukseen tuli muutos kultapitoisuuden osalta!
Vastaan kohta tuohon toiseen kysymykseesi. Kiitoksia paljon sinulle!

9.5. klo 17:04

Iltapäivää.

Onko itse riipuksessa leimoja?

Onko happotestattu tai muuten varmistettu,että on kultaa?

Kiitos vastauksesta jo etukäteen.

9.5. klo 17:17

Kiitos! Itse riipuksessa ei ole leimoja, mutta tuossa lenkissä on nuo jo aik. mainitut leimat: 21K ja tekijäleima ZM. Lenkki on umpinainen, kuten myös vastalenkki, joka on osa korua. Aikoinaan kuuleman mukaan ostettu Arabimaasta +happotestattu kullaksi.