Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

1 kpl Blowjob laite 2in1 ominaisuudella ja kiva haukkaava kierre tietyssä ohjelma kohdassa ja lutkutus ja koita siinä jaksaa 5min ,,, ja tähän jää koukkuun.
Helposti pestävä ja kuivata ja käytä uudelleen. Laite siis ladataan USB johdolla ja akku on täynnä kun ilmoitusvalo sen ilmoittaa. Käy perus USB asemiin.

1kpl Upouusi varastosta 1,5-2 viikkoa toimitus mutta jo viikossa kotiinkuljetuksena.
Tehokas hiljanen ja alipaine eri suuntiin liikkuvat ohjelmat ja imut ja kutkuttava kierreimu ja nopeudet tästä saat laitteen ja nauti pitkään ja pidä siitä huolta myös.


OMINAISUUKSIA
5 pyörivä 5 imevä 7 värähtelevä seuraa rytmiäsi kaivaaksesi lisää seksikokemuksia.
Itsetyydytys ja harjoittelu 2 IN 1: Tarjoaa voimakasta nautintoa ja edistää kestävyyttä.
Kolmimoottori: N20-tärinä, 370-ilmapumppu ja pyörivä moottori tarjoavat vakautta ja vankkaa suorituskykyä.
3-osainen silikoniholkki tarjoaa pehmeän, mukavan ja realistisen hierontakokemuksen.
Läpinäkyvä Voit nähdä, kuinka se herättää sinut.




Erilaisia nopeuksia ja hitaita kutkuttelun alkuja ja muista vesipohjainen liukuvoide muttei liika ettei ala vuotamaan vaan sopiva peukalokynnen verran sisään ja tarvittaessa jos alkaa kuivumaan ja jatkat imuttelua muista lisätä liukuvoidettasi saman verran. Tän laitteen kanssa olet paras kaveri työpäivän jälkeen ja aamuisin viikonloppuna jopa 5 kertaa että saat silmät auki ja olon virkeäksi...





Tuote tulee noin 1.5viikossa ei suomesta vaan ulkomailta . Euroopasta toimitus ei usasta .

Hinnassa mukana 20e postikulut kotiinkuljetus suoraan kotiisi.


Pakkaamme ja toimitamme huolellisesti merkitsemättömissä laatikossa.
Anonyymi toimitus.

Arvio jonka olen saanut:
Se on mahtava! Rakastan sen imutehoa ja syvää värinää ! Se on myös erittäin helppo puhdistaa! Silikoni voidaan poistaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia laitteen kastumisesta!

Kuvaus:

Koe vertaansa vailla oleva ekstaasi edistyneellä masturbaatiokupillamme, joka tarjoaa 5 pyörivää, 5 imevää ja 7 värisevää tilaa monipuoliseen nautintoon. Tämä monipuolinen laite toimii sekä jännittävänä nautintotyökaluna että kestävyyden parantajana kaksoisrakenteensa ja voimakkaan imunsa ansiosta. Se saa virtansa kolmesta moottorista, mukaan lukien N20-tärinämoottori, 370-ilmapumppu ja pyörivä moottori, ja se takaa vankan suorituskyvyn ja erinomaisen nautinnon. Ylellinen silikonikotelo, jossa on 0.98 tuuman paksu sisäänkäynti ja monikerroksinen rakenne, lupaa realistisen ja tyydyttävän kokemuksen. Lisää visuaalista nautintoasi läpinäkyvällä muotoilulla, joka mahdollistaa tirkistelykokemuksen, jota ohjataan kolmella yksinkertaisella painikkeella helppoa käyttöä varten.

Varoitus:

1, Lataa laite täyteen ennen ensimmäistä käyttökertaa.
2, Älä käytä laitetta latauksen aikana.
3, Jos sitä ei käytetä pitkään aikaan, lataa se vähintään kerran kolmessa kuukaudessa.
4, Kuivaa vesi puhdistuksen jälkeen kupin sisä- ja ulkopuolella, laita se takaisin mukiin ja säilytä viileässä ja kuivassa paikassa
Vältä suoraa auringonvaloa.



Toiminto: pyörivä, imu, tärisevä Materiaali: Silikoni, TPE, ABS Vedenpitävä: IPX7 Koko: 11,34 * 3,16 tuumaa Pakkausluettelo: Tuote x1, latauskaapeli x1, pikaohjeet. USB ladattava.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


110 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.8.2024 14:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.