Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

3 kpl saatavilla hinta 1 kpl tuotteesta siis. toimitettuna kotiin asti postikulut hinnassa jo mukana.Toimitus eu alueelta ei usasta.Ei uk

Toimitus noin 1 viikko ja päivä pari sen päälle noin. Postin kotiinkuljetuksena.
Mainio puskeva lypsevä tuote kaverille ei muuta kun osta tuote pois maksa ja odota lähetystä jo ensi viikoksi kotiisi. Seurantanumeron saat.

Huomaamaton paketti jne.
Paketti sisältää:
tuote x1, latauskaapeli x 1, ohjeen x1 Laite siis ladataan USB johdolla ja akku on täynnä kun ilmoitusvalo sen ilmoittaa. Käy perus USB porttiin.

Ominaisuudet:
Puskee ja työntää ja lypsää 300 kertaa minuutissa 7 teho asetuksella ja pyörimisellä loppuun asti ja siihen saatta jäädä koukkuun jopa... ai se imu ja lypsy ainainen aamunrutiinillä herätään...


Todentuntuinen kieli pyörii 360° nuolemaan ja kiusoittelemaan terskan jokaista herkkää kohtaa. Juurikin noin kyllä.
Saatta olla jopa ainainen aamu rutiini että saa silmät auki aamulla...



Läpinäkyvä kidevaippa mahdollistaa peniksen muutosten tarkkailun ja herättää seksuaalista uteliaisuutta.
LCD-näyttö tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän kaikkien toimintojen helppoon hallintaan.



Kuvaus:
Haluatko rentoutua kiireisen toimistopäivän jälkeen? Tässä masturbaattorissa on työntävät, pyörivät ja värähtelevät imutoiminnot, jotka saavuttavat vaikuttavan intensiteetin 300 kertaa minuutissa miellyttääkseen kehoasi.
Läpinäkyvä kristallikuori lisää visuaalista vetovoimaa läheisyyden aikana ja lisää kiihottumista. Pehmeä 3D-kahva voidaan säätää erikokoisiksi optimaalisen hieronnan saamiseksi. Kun hän kiertää ja imee, hihan sisäänrakennettu kieli nuolee provosoivasti terskaa 360 astetta unohtumattoman suullisen huipentuman saavuttamiseksi. 100% vedenpitävä, nauti suihkuorgasmeista poistumatta kylpyhuoneesta.


Tässä on työntyen takaapäin pano asetus hiljaisesti vai nopeasti voimakkaat syvät työnnöt asetus eli se tunne jos joku istuu sylissä ja alkaa kevyesti ratsastaa ja se vaan voimistuu ja lämpenee ja alkaa imutella se tunne ja kestävyys on joka ratkaisee vai eikö vaan uudelleen ja uudelleen ..... ja ota laite esiin alkaa viisari housuissa taas liikkumaan tämmöinen on tämä laite käytössäsi...

Hellä tehokas ja hiljanen käyttää.
Pikaohjeet mukana.

Käytä vesipohjaista liukuvoidetta vain.


BJ laite miehille, joissa on 4 venytystilaa ja lämmitystoiminto säädettävällä pölysuojuksella.

3-in-1 automaattinen masturbaattori miehille? Tämä uusi tuote on varustettu säädettävällä pölysuojuksella, joka pitää pölyn poissa ja pidentää laitteen käyttöikää.4 tehokkaat työntötilat, lämmitetty tila, joka jäljittelee kehon lämpötilaa, yhden painikkeen tila ja "syväkurkku" -kanava, joka kiinnittää sinut välittömästi!

Tämä miesten eroottinen laite on varustettu korkealaatuisella sisäänrakennetulla moottorilla, jossa on 4 asetusta , heikosta vahvaan, joten löydät sinulle parhaiten sopivan rytmin mielialasi ja herkkyytesi mukaan.

Yksi napin painallus voi viedä pienen kaverisi jännittävään huipentumaan. Voit tietysti myös harjoittaa seksuaalista kestävyyttäsi vaihtamalla normaalitilan ja yhden kosketuksen orgasmitilan välillä.

LÄMMITYSTILA? Tämä miespuolinen masturbaattori voidaan lämmittää lämpötilaan 104 ° F / 40 ° C vertaansa vailla olevan lämmityskokemuksen saamiseksi! Kytke se päälle ennen käyttöä ja anna sen saavuttaa haluttu lämpötila 8-10 sekunnin ajan.


3D pehmeä kuvioitu hiha ja sopii useimpiin kokoihin? Tämän miesten seksilelun kuori on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka on hajuton ja turvallinen keholle. Joustava materiaali sopii useimpiin kokoihin ilman ympärysmittaongelmia. Ergonomisesti suunniteltu penispumppu holkin sisällä on peitetty kömpelöillä hiukkasilla, jotka voivat tarjota ylivoimaisen realistisen suuseksin kaltaisen stimulaation penikselle.


Laite on tehokas ja lämmitettävä asetus ja erilaisia imu ja työntöasetuksia. Muista puhdistaa laitteen käytössä olevat osat ja kuivaa ja anna kuivua ja käytä laadukasta liukuvoidetta.

vesipohjainen voiteluaine 240ML 15eur lisämaksusta jos tarvetta on saat mukaan ison pullon ilmoita haluatko liukuvoidetta vai ei.



Tekniset tiedot:
Ominaisuudet: 4 in 1 -toiminto, LCD-näyttö, 3D-realistinen rakenne, suihinottotoiminto
: imeä, värinä, voimakkaat kierrokset eri suuntiin ja työntö
: 7 voimakkuutta
Väri: harmaa
Materiaali: ABS, TPE
Vedenpitävä: IPX7
Mykistys: <60dB
Energiatyyppi: USB Latausaika
: 180 minuuttia
Käyttöaika: 60 min.Koko
: 11,18 * 3,35 tuumaa
Paino: 0- 880g
Käytettävä pituus: 5.59 in

Ominaisuudet:
Runkkaa 300 kertaa minuutissa 7 voimakasta asetusta ja pyörimisellä siemensyöksyyn asti.
Jopa miehet, joilla on ED, voivat helposti huipentua 7 asetuksen värähtelyllä ja imemisellä.

Todentuntuinen kieli pyörii 360° nuolemaan ja kiusoittelemaan terskan jokaista herkkää kohtaa.
Läpinäkyvä kidevaippa mahdollistaa peniksen muutosten tarkkailun ja herättää seksuaalista uteliaisuutta.
LCD-näyttö tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän kaikkien toimintojen helppoon hallintaan.



Kuvaus:
Haluatko rentoutua kiireisen toimistopäivän jälkeen? Tässä masturbaattorissa on työntävät, pyörivät ja värähtelevät imutoiminnot, jotka saavuttavat vaikuttavan intensiteetin 300 kertaa minuutissa miellyttääkseen kehoasi. LCD-näyttö mahdollistaa helpon säätämisen 7 asetusta . Läpinäkyvä kristallikuori lisää visuaalista vetovoimaa läheisyyden aikana ja lisää kiihottumista. Pehmeä 3D-kansi voidaan säätää erikokoisiksi optimaalisen hieronnan saamiseksi. Kun hän kiertää ja imee, hihan sisäänrakennettu kieli nuolee provosoivasti terskaa 360 astetta unohtumattoman suullisen huipentuman saavuttamiseksi. 100% vedenpitävä, nauti suihkuorgasmeista poistumatta kylpyhuoneesta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
120 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.8.2024 19:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.