Tuote on myyty käyttäjälle Dolomite Jack hintaan 28 €

Kuvaus

Kelloja 90-luvulta. Kauppaan tulee kaikki mitä kuvissa näkyy ja siinä kunnossa kuin näkyy.

_HUOM._ kaikissa kelloissa selkeitä vikoja --> myydään ykiselitteisesti epäkuntoisina. Näitä ei siis voi vain laittaa ranteeseen ja katsoa aikaa. Vaatii korjauksia. Ostaja huomioi tämän.

Ohessa tärkeimmät havainnot/puutteet:

___Mido --> nuppi ei liikuta viisareita. Viisarit eivät vaikuttaneet myöskään patterinvaihdon jälkeen liikkuvan eli kvartsikoneisto lienee viallinen.

___Citizen --> kellotaulu viisareineen kokonaan irti. Kellossa ei ole lainkaan koneistoa.

___Orient --> nuppi puuttuu. Tämä kello laittaa ainakin sekuntiviisarin liikkeelle, kun kelloa heiluttaa (eli kinetic), joten vaikuttaisi sinänsä toimivalta.

___Citizen digi/ana --> lasi rikki. Ei takeita, että kello toimisi uudella patterilla, en saanut takakantta irti.


Kelloissa yleistä kulumaa. Muitakin pienempiä (tai suurempia) vikoja saatta esiintyä.

Midon takakansi on tallessa ja kiinni (ei näy kuvassa)!

En ole aivan varma kellojen tarkoista malleista, mutta kelloihmiset varmasti tietävät paremmin, mitä ovat huutamassa. Arvokkain näistä lienee Mido, jonka malli on tiettävästi Worldtimer 5200. eBayssa toteutuneet kaupat viidensadan euron molemmin puolin, mutta nämä kellot ovatkin olleet ehjiä/toimivia.

Laitoin kuviin mielestäni oleellisimmat viisi. Lisää kuvia voin laittaa sähköpostiin pyytämällä. Kysy ihmeessä jos haluat muita lisätietoja!


--------------------------------------------------------

YLEISTÄ MYYNNEISTÄNI / EHDOT:

Minulle on tärkeää, että ostaja voi käydä kauppaa luottamuksella. Kuvaan kunkin tuotteen aina mahdollisimman hyvin, jottei tule yllätyksiä tai pettymyksiä. Kerron myytävistä kohteista etukäteen kaiken oleellisen. Tämä on molemmille osapuolille hyödyllistä.

Lähetän tuotteen sinulle edullisinta (ellei muuta sovita) vaihtoehtoa käyttäen. Toimituksesta en ota itselleni mitään (toimitusmaksu kattaa yksinomaan lähetyskulut sekä tarvikkeet). Jos teet useampia ostoja kerralla, pyrin tietysti yhdistelemään toimituskuluja.

Vanha periaate "rahat tilille --> tuote postiin" pätee. Kun olet ostanut tuotteen tai voittanut huutokaupan, odotan maksua neljän vuorokauden kuluessa (ml. viikonloppu). Omasta puolestani postitan tavaran niin ikään neljässä päivässä siitä, kun maksu näkyy itselläni.

Anna toki palautetta onnistuneista kaupoista. Jos jokin menisi mielestäsi vinoon, otathan yhteyttä minuun ennen kielteistä palautetta: yritän totta kai hoitaa asian kuntoon.

Mukavia ostoksia!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
28 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.8.2024 1:04
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.