Kuvaus

 

Näyttö on siirretty varastotiloihin, joten luovutus / postitus sopimuksen mukaisesti muutaman päivän viiveellä mahdollisesta kaupasta.

Siistikuntoinen kuvanmukainen uudenveroinen Acer Vero RL242Y  näyttö, näyttö on vain koekäytetty, muutoin käyttämätön, hankittu telialta alkuvuodesta.

Tekniset tiedot tästä

Uudessa Acer Vero RL242YE -sarjan näytössä on erittäin ohut profiili ja ZeroFrame-muotoilu. Näiden ansiosta se sopii täydellisesti kotiisi. FHD-näyttö sekä AMD FreeSync™ -teknologia huolehtivat parhaan katselukokemuksen saavuttamisesta. Näyttö on ympäristöasiat huomioden valmistettu 85 % PCR:stä ja 5 % mereen sitoutuneesta muovista.

 

Uskomattomat 6.5mm ohut Vero RL2 -sarja ZeroFrame-suunnittelulla on erittäin virtaviivainen, ja sopii melkein mihin tahansa. Tyylikäs rengasjalusta pitää työtilan nykyaikaisena sekä näyttösi tukevasti paikallaan.

 

AMD FreeSync™ vähentää tai eliminoi viiveettä, näytön repeytymistä ja pätkimistä tasaisen visuaalisen ja paremman katseluelämyksen takaamiseksi. Vero RL242 tarjoaa myös nopean 1 ms:n VRB-ajan, joka vähentää epätarkkuutta nopeimmassa liikkeessä. Huipputarkka 1920 x 1080 IPS-näyttö on täydellinen työskentelyyn sekä viihteeseen terävällä kuvanlaadulla.

 

Tässä TUV/Eyesafe®-sertifioidussa näytössä on mukana Acer VisionCare 2.0 -teknologia. Sinisen valon suojaus sekä välkkymistä vähentävä tekniikka varmistavat, että kaikki mitä näet on väritarkkaa ja miellyttävää katsella.

Voidaan lähettää ostajan vastuulla  postikulut lisätään, emme lähetä postiennakolla

Alv toistaiseksi 0,-

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
60 €
Sulkeutuu 2 vrk 6 h 43 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 60 € Sulkeutuu 2 vrk 6 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.