Kuvaus

Tuotteen Activejet musta pistorasia johdolla ACJ COMBO 5G/5M/BEZP. AUTO/CZ kuvaus


Activejet musta pistorasia johdolla ACJ COMBO 5G/5M/BEZP. AUTO/CZ

Activejet musta pistorasia johdolla ACJ COMBO 5G/5M/BEZP. AUTO/CZ on innovatiivinen ja monipuolinen pistorasia, joka tarjoaa käyttäjälle monia käteviä ominaisuuksia. Tämä laadukas pistorasia antaa sinulle mahdollisuuden liittää useita laitteita samanaikaisesti ja käyttää niitä helposti ja turvallisesti.

Ominaisuudet:

  • Lisää liitäntämahdollisuuksia: Pistorasiaan on mahdollista liittää jopa 5 laitetta samanaikaisesti. Tämä antaa sinulle enemmän vapautta ja joustavuutta käyttää erilaisia elektronisia laitteita yhtäaikaisesti.
  • Turvallinen käyttö: Pistorasiassa on suojausominaisuudet, jotka auttavat ehkäisemään ylikuormituksen ja oikosulkujen aiheuttamia vaaratilanteita. Voit siis käyttää laitteitasi turvallisin mielin.
  • Kätevä lisäjohto: Pistorasiaan kuuluu 5 metrin mittainen johto, jonka avulla voit sijoittaa pistorasian haluamaasi paikkaan. Et enää tarvitse pidennysjohtoja tai jatkokaapeleita.
  • Integroitu autoon sopiva pistoke: Pistorasiassa on myös integroitu auton tupakansytytinliitäntä, joten voit käyttää elektronisia laitteitasi myös autossa ilman erillistä adapteria.
  • Kompakti ja tyylikäs muotoilu: Pistorasian tyylikäs musta ulkonäkö sopii hyvin erilaisiin sisustuksiin ja tiloihin. Se vie myös vähän tilaa, joten voit sijoittaa sen kätevästi minne tahansa.

Activejet musta pistorasia johdolla ACJ COMBO 5G/5M/BEZP

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 11 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.