Tuote on myyty käyttäjälle honhis hintaan 30 €

Kuvaus

Myytävänä siis pistin. Tämä sopii AK-47:aan, mutta on myyty myös RK-54:n pistimenä johtuen nimeämiskäytännöistä. Tämä on ostettu aikanaan SA-kaupasta. Eli on ilmeisesti AK:n pistimen malli M1951, mutta Suomessa esiintyi nimellä M47.
Laitan linkin kiinnostuneille: https://www.ar15.com/forums/AK-47/CarlosC-s-definitive-guide-to-AK-bayonets/64-168496/?page=1.

Tämä täsmää melko hyvin noihin Suomessa käytettyihin AK:n pistimiin. Terän tyvestä löytyy jopa Izhmashin kolmioleima, josta laitan kuvan (eli ymmärtääkseni tehty Neuvostoliitossa, mutta myyty Suomeen).

Kunto on kuvan mukainen. On edelleen varastorasvassa, en ole teroittanut mutta pitäisi olla teroitettavissa. Metallitupessa voi olla öljyssä jokunen sormenjälki, mutta mitään sen pysyvämpää ongelmaa en näe. Nahkaosat ovat ikäisekseen yllättävänkin notkeassa kunnossa. Kahvalevyt ovat ilmeisesti puuta, mutta tästä en mene takuuseen. Tämän pitäisi tarinan mukaan olla käyttämätön, eikä sitä ole vaikea uskoa.

Ostaja maksaa postikulut tai tulee hakemaan, voin tuodakin Jyväskylään. Voisi tulla Matkahuollon S-koon huutopakettina eli 6,85 euroa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
30 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.8.2024 9:28
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.