Tuote on myyty käyttäjälle panuorpana hintaan 4 €

Kuvaus

Pehmeäkantinen n. 20x13,5x6 senttiä (pientä käytön jälkeä kansissa)
928 sivua

JUHLANOKKA
- Aku Ankka -lehden parhaat sarjat seitsemältä vuosikymmeneltä!

Tervetuloa Ankkalinnaan!

AKU ANKAN JA DISNEY-SARJAKUVAN historia Suomessa on pitkä. Jo vuonna 1930 Mikki Hiiri vieraili muutaman kuukauden Aamulehden sivuilla, ja toukokuussa 1931 silmahäntä napattiin Helsingin Sanomiin vakiovieraaksi. Toukokuussa 1935 lehdessä esiteltiin uusi hahmo, Mikin oma sanoma-lehti -sarjassa lehtipojaksi pestattu Aku Ankka. Jo edellisenä vuonna animaatioelokuvissa esiintynyt Aku raivasi nopeasti tiensä suomalaisten sydämiin sisukkaana, lannistumattomana ja äkkivääränä känkkäränkkänä, ja 1940-luvun lopulla alettiin haaveilla Akun omasta lehdestä.

Joulukuun 5. päivänä vuonna 1951 haaveesta tuli viimein totta, ja Aku Ankka aloitti taipaleensa kaikkien rakastamaksi, maamme luetuimmaksi ja hauskimmaksi viikkolehdeksi. Seitsemän vuosikymmenen saatossa
Akkari on vakiinnuttanut asemansa. Sukupolvi toisensa jälkeen lapset ovat nauraneet tuttujen hahmojen seikkailuille, ja samalla on opittu kuin varkain sujuva ja oivaltava lukutaito. Aku Ankan ensimmäinen päätoimittaja Sirkka Ruotsalainen linjasi, että puhekupliin kelpaa ainoastaan hauska, monipuolinen ja huolellisesti toimitettu suomen kieli. Tällä ylevällä tavalla Aku Ankkaa on toimitettu siitä alkaen, ja lukuisia lentäviä lauseita on tarttunut lehden puhekuplista suomalaisten puheenparteen. Aku Ankan juhlavuotta on hauskinta juhlia suosikkisarjoihinsa syventyen ja uusia seikkailuja ahmien.

Aku Ankan juhlavuonna ei tarvitse elää kovia aikoja, ystävät hyvät!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.8.2024 0:17
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.